booked.net

Share

gala_morosanu1.jpgSala Sporturilor „Romeo Iamandi” va găzdui, pe 13 mai, 11 meciuri  din cardul principal al celei de-a 19-a gale Dynamite Fighting Show – Cod Roșu, unul dintre cele mai compacte carduri din ultima perioadă. În show-ul organizat de Cătălin Moroșanu, revin Ştefan Lătescu

 (noul challenger oficial al centurii K1), Alin Ionuț Iancu (după 18 luni de pauză), Florin Lambagiu (după o serie de trei victorii prin KO în străinătate) și Ștefan Orza (proaspăt semnat de Glory). În plus, va fi un entertainment fight, între doi sportivi amatori, Philip Albu (București) vs Ionuț Conor (Focșani).

Astfel, pe 13 mai aflăm și semifinalele turneelor pentru centurile de campion la Super8 și Heavy8. Orza vs Cezar Matei Buzdugan și Rambo vs Costin Dinu sunt sferturile de la super mijlocie, iar Iancu vs Lutaniuc și Ristea vs Munteanu sunt sferturile de la grea.  Între Iancu și Lutaniuc e o revanșă, cei doi luptând chiar în finala din 2020. Eduard Gafencu și Andrei Ostrovanu, respectiv Sebastian Cozmâncă și Florin Ivănoaie sunt numele deja calificate în următoarea fază. Într-un duel al greilor care speră să reintre în turneu, Valentin Bordianu va avea meci cu Ilie Brancu.

După ce anul trecut a reușit cel mai rapid KO al sezonului în DFS, Claudiu Bădoi va lupta la Buzău cu grecul Nikos Tzotzos, care în 2022 se afla în Top 10 mondial al categoriei semigrea. Pe 8 în lume la cruiser, Lătescu îl va înfrunta pe fostul challenger al centurii mondiale ISKA, polonezul de 2.06 metri, Adam Kosut.

Câștigător luna asta al turneului piramidal FEA, cu un KO în finală, Călin Petrișor îl va înfrunta pe gambianul stabilit în Italia Sheriff Konte, specialist în muay thai. Cozmâncă și Năstase vor avea de asemenea confruntări internaționale. Primul îl va înfrunta pe Rocky al Sloveniei, Miran Fabjan, iar ciobănașul va da piept cu Vulturul din Tadjikistan, Ramazon Nurridinov.

Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean, i-a mulțumit lui Cătălin Moroşanu  pentru că a ales să se implice activ în campania anti-bullying desfășurată de instituția buzoiană și că le-a împărtășit copiilor din mai multe școli și licee din județ experiența sa personală cu fenomenul bullying-ului, dar și alte experiențe personale, care l-au motivat și l-au determinat să urmeze o carieră în sport.

„În afară de faptul că a făcut cinste României cu sportul pe care l-a practicat, în afară că a fost un bun ambasador al nostru, al tuturor, peste hotare, Cătălin a fost un om care a putut să răzbească indiferent de greutățile vieții și demonstrează că se poate. Cătălin, din experiența lui și îi mulțumesc pentru asta, atât din experiența de sportiv, cât și din experiența de viață, a venit alături și de noi ca instituție, Consiliul Județean, și de alte instituții din țară, să meargă, să stăm de vorbă cu copiii din anumite zone din țară, copii de la licee și școli, să-i învețe ceea ce înseamnă viața, greutățile și, de ce nu, să poată să-i urmeze exemplul. Chiar îți mulțumesc mult, Cătălin, pentru activitatea pe care ai făcut-o alături de noi, cu campania anti-bullying”, preciza Petre Emanoil Neagu.

gala_morosanu2.jpg

Președintele Consiliului Județean a mai spus că speră ca sportivul să-i fie alături și în alte campanii, acordându-i acestuia o diplomă de excelență, în semn de apreciere și recunoaștere a performanțelor sportive care au adus numele României în atenția lumii, dar și pentru implicarea în campania anti-bullying, un fenomen des întâlnit printre copii. „Sper ca pe Cătălin să-l avem de mai multe ori alături de noi. Vreau să-i acord o diplomă de excelență, în semn de apreciere pentru implicarea în procesul de educație prin campaniile anti-bullying desfășurate în județul Buzău, precum și pentru o carieră dedicată sportului românesc, sub semnul devotamentului, curajului și profesionalismului”, a mai spus președintele CJ Buzău.

 

PRIMPĂRIA

MĂRGĂRITEŞTI

- Anunţ public -

Primăria Mărgăriteşti anunţă începerea următoarelor lucrări:

1. Autorizaţia nr. 56 din 24 mai 2024, se autorizează executarea lucrărilor de construire pentru: Construire împrejmuire teren sport.

 

2. Autorizaţia nr. 655 din 12 iunie 2024, se autorizează executarea lucrărilor de construire pentru: Amenajare parcare şi spaţiu de joacă copii, sat Fântânele, comuna Mărgăriteşti, judeţul Buzău.

....................................

ANUNŢ PUBLIC PRIVIND DEZBATEREA PUBLICĂ

Comuna Săpoca, cu sediul în comuna Săpoca, sat Săpoca, str. Principală, nr. 121, judeţul Buzău, în calitate de titular al Planului Urbanistic Zonal -”Dezvolatrea unei zone ID – Industrie şi depozitare, prin introducerea în intravilan,a 3 terenuri din domeniul privat al comunei Sapoca”, cu amplasamentul în comuna Săpoca, sat Săpoca
.....................................
Băcănia Tradiţională
la Maria şi Ion
Berca – La ROND

Vă aşteptăm cu drag!
Program 9.30-18.00
Tel.: 0765.010.200
Email:

..........................................

............................................

OPINIE

Sănătate, Minte&Corp,

Educație, Social

 

Nivelul precar al sănătății mintale, o problemă tot mai acută

JW.org, resursă gratuită de informații utile

Citeşte mai departe...

................................................

Articol de opinie

Agresiunile împotriva femeilor.

Vor lua vreodată sfârșit?

„Violența împotriva femeilor și a fetelor este una dintre cele mai sistematice și mai frecvente încălcări ale drepturilor omului la nivel mondial. Țările UE nu fac excepție. Din păcate, o femeie din trei a fost victima unor violențe fizice sau sexuale.” (Consiliul Europei, 4 martie 2024)

Citeşte mai departe...

.............................................

 

Daţi copiilor aripi
În luna aprilie a fiecărui an, alegem cu bucurie să omagiem pe unul dintre cei mai iubiţi autori de basme pentru copii, Hans Chriastian Andersen. Scriitorul danez, născut pe 2 aprilie, 1805 la Odense, a oferit generaţiilor de copii multe povestiri precum Răţuşca cea urâtă, Fetiţa cu Chibrituri, Crăiasa Zăpezilor şi Micuţa Sirenă. Ziua Internaţională a Cărţii pentru copii a fost iniţiată de Consiliul Internaţional al Cărţilor pentru Tineret, IBBY, International Board on Books for Young People, pentru a promova schimbul de cărţi pentru copii, a uşura accesul copiilor la carte şi a publica şi distribui cărţi pentru copii, de bună calitate.

.........................................

UIMITORUL RADU DE LA AFUMAŢI

Măi vericilor, dacă pricepeţi cât de cât cum merg treburile în ţara asta, sunteţi de acord cu mandea că nimic nu-i nou sub soare de câteva sute de ani.

Citeşte mai departe...

... de la Politie

Atenţie la escroci! În ziua de 15 septembrie a.c., în intervalul orar 10.00 – 13.00, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii...
Prinşi la pescuit cu plase monofilament Marţi după-amiază, în jurul orei 18.00, un echipaj din cadrul Secţiei 3 poliţie rurală Berca au surprins doi bărbaţi din comuna Săpoca, în vârstă de 40 şi 42 de ani, care...
Dezbateri pe teme preventive cu elevi de diferite vârste      În ziua de 11 iunie a.c., poliţişti din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului...
Flagrant în curtea unei societăți comerciale În ziua de 11 iunie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Vintilă Vodă au surprins un bărbat de 28 de ani din judeţul Prahova care,...
Bănuit de furtul unui telefon mobil, identificat de poliţişti Multithumb found errors on this page: There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' În...

Copyright © 2014 SC MUNTENIA PRINT SRLSome informations of script : //disableSelection(document.body) = Disable text selecting on the entire body //disableSelection(document.getElementById("mydiv")) = Disable text selection on element with id="mydiv" disableSelection(document.body) = Disable text selecting on the entire body of page(s)