booked.net

Share

gala_morosanu1.jpgSala Sporturilor „Romeo Iamandi” va găzdui, pe 13 mai, 11 meciuri  din cardul principal al celei de-a 19-a gale Dynamite Fighting Show – Cod Roșu, unul dintre cele mai compacte carduri din ultima perioadă. În show-ul organizat de Cătălin Moroșanu, revin Ştefan Lătescu

 (noul challenger oficial al centurii K1), Alin Ionuț Iancu (după 18 luni de pauză), Florin Lambagiu (după o serie de trei victorii prin KO în străinătate) și Ștefan Orza (proaspăt semnat de Glory). În plus, va fi un entertainment fight, între doi sportivi amatori, Philip Albu (București) vs Ionuț Conor (Focșani).

Astfel, pe 13 mai aflăm și semifinalele turneelor pentru centurile de campion la Super8 și Heavy8. Orza vs Cezar Matei Buzdugan și Rambo vs Costin Dinu sunt sferturile de la super mijlocie, iar Iancu vs Lutaniuc și Ristea vs Munteanu sunt sferturile de la grea.  Între Iancu și Lutaniuc e o revanșă, cei doi luptând chiar în finala din 2020. Eduard Gafencu și Andrei Ostrovanu, respectiv Sebastian Cozmâncă și Florin Ivănoaie sunt numele deja calificate în următoarea fază. Într-un duel al greilor care speră să reintre în turneu, Valentin Bordianu va avea meci cu Ilie Brancu.

După ce anul trecut a reușit cel mai rapid KO al sezonului în DFS, Claudiu Bădoi va lupta la Buzău cu grecul Nikos Tzotzos, care în 2022 se afla în Top 10 mondial al categoriei semigrea. Pe 8 în lume la cruiser, Lătescu îl va înfrunta pe fostul challenger al centurii mondiale ISKA, polonezul de 2.06 metri, Adam Kosut.

Câștigător luna asta al turneului piramidal FEA, cu un KO în finală, Călin Petrișor îl va înfrunta pe gambianul stabilit în Italia Sheriff Konte, specialist în muay thai. Cozmâncă și Năstase vor avea de asemenea confruntări internaționale. Primul îl va înfrunta pe Rocky al Sloveniei, Miran Fabjan, iar ciobănașul va da piept cu Vulturul din Tadjikistan, Ramazon Nurridinov.

Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean, i-a mulțumit lui Cătălin Moroşanu  pentru că a ales să se implice activ în campania anti-bullying desfășurată de instituția buzoiană și că le-a împărtășit copiilor din mai multe școli și licee din județ experiența sa personală cu fenomenul bullying-ului, dar și alte experiențe personale, care l-au motivat și l-au determinat să urmeze o carieră în sport.

„În afară de faptul că a făcut cinste României cu sportul pe care l-a practicat, în afară că a fost un bun ambasador al nostru, al tuturor, peste hotare, Cătălin a fost un om care a putut să răzbească indiferent de greutățile vieții și demonstrează că se poate. Cătălin, din experiența lui și îi mulțumesc pentru asta, atât din experiența de sportiv, cât și din experiența de viață, a venit alături și de noi ca instituție, Consiliul Județean, și de alte instituții din țară, să meargă, să stăm de vorbă cu copiii din anumite zone din țară, copii de la licee și școli, să-i învețe ceea ce înseamnă viața, greutățile și, de ce nu, să poată să-i urmeze exemplul. Chiar îți mulțumesc mult, Cătălin, pentru activitatea pe care ai făcut-o alături de noi, cu campania anti-bullying”, preciza Petre Emanoil Neagu.

gala_morosanu2.jpg

Președintele Consiliului Județean a mai spus că speră ca sportivul să-i fie alături și în alte campanii, acordându-i acestuia o diplomă de excelență, în semn de apreciere și recunoaștere a performanțelor sportive care au adus numele României în atenția lumii, dar și pentru implicarea în campania anti-bullying, un fenomen des întâlnit printre copii. „Sper ca pe Cătălin să-l avem de mai multe ori alături de noi. Vreau să-i acord o diplomă de excelență, în semn de apreciere pentru implicarea în procesul de educație prin campaniile anti-bullying desfășurate în județul Buzău, precum și pentru o carieră dedicată sportului românesc, sub semnul devotamentului, curajului și profesionalismului”, a mai spus președintele CJ Buzău.

 

Marcel Ciolacu
ţinteşte parteneriate
pentru revitalizarea
industriilor româneşti
În aşteptarea momentului în care PSD va prelua guvernarea, conform protocolului în cadrul alianţei cu PNL, deputatul buzoian Marcel Ciolacu, liderul social democraţilor la nivel naţional, deja lucrează pentru România ca un premier. Într-una dintre ultimele sale postări pe pagina personală de socializare, social democratul anunţă primele semne de concretizare a discuţiilor pe care le-a avut în Coreea de Sud (n.r.- în preajma Sărbătorilor de Iarnă 2022, în postura de şef al unei delegaţii economice, în care au fost şi miniştri din Guvernul României) pentru revitalizarea unui parteneriat strategic cu această ţară.
...........................................
Variantă de ocolire
pentru
decongestionarea
traficului rutier
în comuna Verneşti,
Buzău
Deputatul social democrat, Romeo Lungu, şi-a propus să monitorizeze parcursul birocratic al proiectului 
„Ideea construirii unei variante ocolitoare în comuna Vernești va rezolva, cu siguranță, problema traficului din zonă. Am găsit această soluție împreună cu secretarul de stat PSD, Bogdan Mîndrescu, căruia îi mulțumim pentru propunerea de parteneriat între Consiliul Județean Buzău și Primăria Vernești”.Acesta este mesajul deputatului buzoian social democrat, Romeo Lungu, pe pagina personală de socializare.
...........................................
Supraimpozitarea
pensiilor speciale

*Propunerile PSD pentru un nou sistem fiscal bazat pe echitate și solidaritate socială
Având în vedere principiile de echitate și solidaritate socială care trebuie să fundamenteze reforma sistemului fiscal din România, în viziunea PSD este necesară o diferențiere a regimului fiscal aplicat contribuabililor în funcție de veniturile acestora. Prin urmare, noul model fiscal trebuie să introducă impozite mai mari pentru cei cu venituri mari și impozite mai mici pentru cei cu venituri mici.

.......................................

ACHIZIŢII DE EXCEPŢIE - Cioran şi Eliade pentru Biblioteca Naţională

"Azi, 25 martie 2022, de ziua sfântă a Buneivestiri, am reuşit, împreună cu echipa din
Băcănia Tradiţională
la Maria şi Ion
Berca – La ROND

Vă aşteptăm cu drag!
Program 9.30-18.00
Tel.: 0765.010.200
Email:

..........................................

.............................................

Pagini din
istoria fascinantă
a bibliotecii publice
din Buzău

Fondată de cărturarul Basil Iorgulescu în 1893, primind donaţii importante de la Alexandru Marghiloman şi de la Academia Română, peregrinând în timp prin diverse clădiri, biblioteca publică din Buzău şi-a croit o istorie impresionantă şi un fond de carte, manuscrise, fotografii şi documente demn de lăudat. Din dialogul cu directorul Bibliotecii Judeţene „V. Voiculescu”-Buzău, Sorin Burlacu, putem constata atât importanţa acestei instituţii în istoria culturală a locului, avatarurile prin care a trecut de la fondare până în zilele noastre, cât şi menţinerea bibliotecii într-un spaţiu viu, de întâlnire a scriitorilor cu publicul, a tinerilor cu cartea.

.........................................

UIMITORUL RADU DE LA AFUMAŢI

Măi vericilor, dacă pricepeţi cât de cât cum merg treburile în ţara asta, sunteţi de acord cu mandea că nimic nu-i nou sub soare de câteva sute de ani.

Citeşte mai departe...

... de la Politie

Atenţie la escroci! În ziua de 15 septembrie a.c., în intervalul orar 10.00 – 13.00, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii...
Prinşi la pescuit cu plase monofilament Marţi după-amiază, în jurul orei 18.00, un echipaj din cadrul Secţiei 3 poliţie rurală Berca au surprins doi bărbaţi din comuna Săpoca, în vârstă de 40 şi 42 de ani, care...
Dezbateri pe teme preventive cu elevi de diferite vârste      În ziua de 11 iunie a.c., poliţişti din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului...
Flagrant în curtea unei societăți comerciale În ziua de 11 iunie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Vintilă Vodă au surprins un bărbat de 28 de ani din judeţul Prahova care,...
Bănuit de furtul unui telefon mobil, identificat de poliţişti Multithumb found errors on this page: There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' În...

Copyright © 2014 SC MUNTENIA PRINT SRLSome informations of script : //disableSelection(document.body) = Disable text selecting on the entire body //disableSelection(document.getElementById("mydiv")) = Disable text selection on element with id="mydiv" disableSelection(document.body) = Disable text selecting on the entire body of page(s)