booked.net

Emoţii şi promisiuni asumate
la lansarea oficială a proiectului
„Gaze la Mărăcineni”

Odată cu consumarea evenimentului pentru lansarea oficială a proiectului „Înfiinţare sistem distribuţie gaze naturale (…)” în comuna Mărăcineni, primarul Constantin Dumitru – „Titel Măleanu” bifează încă un obiectiv ce va completa lista de realizări în cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală.
Astăzi (n.a.- 15 septembrie, 2022) şeful administraţiei locale din comuna Mărăcineni, primarul Constantin Dumitru, a organizat o conferinţă de presă care a avut ca scop lansarea oficială a proiectului de investiţii locale denumit generic „Gaze la Mărăcineni”.
Share

alexia1.jpgJucătoarea de tenis Alexia Tatu, câştigătoare a turneului de tenis de la Wimbledon U14, şi antrenorul acesteia, Gabi Caloian, au fost premiaţi, la şedinţa ordinară a lunii august, de Consiliul Judeţean Buzău. Consilierii judeţeni au votat ca în conturile tinerei tenismene

 să intre 9,000 de lei, iar antrenorul acesteia, Gabi Caloian să primească 3.000 de lei. Tânăra campioană a prezentat plenului Consiliului Judeţean şi invitaţilor trofeul obţinut în Anglia.

alexia2.jpg

Pe lângă premiile acordate Alexiei Tatu şi antrenorului ei, aleşii judeţeni au mai aprobat un proiect de hotărâre prin care Consiliul Judeţean va înlesni participarea a 10 jucători de tenis, în frunte cu Alexia Tatu, la un turneu de tenis organizat la Chişinău, în luna septembrie, iar preşedintele CJ Buzău a promis că va căuta resurse să sprijine participarea în această toamnă la Masterul U16 de la Monte Carlo.

”Vă mulţumesc pentru premiile acordate, dar şi pentru proiectul pe care l-aţi votat. E un proiect unic în ţară ca sportivii unui club să participe la un turneu internaţional U16, respectiv cel de la Chişinău. Aici vrem să acumulăm punctele necesare pentru ca Alexia să participe în octombrie la Masterul de la Monte Carlo, un obiectiv pe care ni l-am asumat pe parcurs, având în vedere că Alexia a devenit nr. 2 european la categoria U16, în condiţiile în care ea a împlinit abia sâmbătă 14 ani.",a spus antrenorul Gabi Caloian

alexia3.jpg

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu a spus: „Vreau să vă spun, şi cred că sunt şi în asentimentul colegilor mei consilieri, că vom încerca să fim alături de Alexia şi în turneul de la Monte Carlo, şi vom încerca să fim alături nu doar cu sufletul!".

 

Deputatul
Laurențiu Țepeluș
la finalul
celei de-a treia
sesiuni parlamentare
Profesorul buzoian Laurențiu Țepeluș reprezintă județul Buzău în Parlamentul României din partea Partidului Social Democrat și deține funcția de secretar al Comisiei pentru învățământ din Camera Deputaților.
............................................
Joker-ul de la Prefectură
Nu cu prea mult timp în urmă, reţelele de socializare erau pline de… grija liberalilor buzoieni pentru confortul negustorilor din târgurile şi pieţele din judeţ, drept pentru care purtătorii de săgeată albastră pe fond galben au derulat campanii în teritoriu, pentru ca cetăţenii să vadă că liberalilor le pasă. Într-o postare a lor, de la Ruşeţu, în târg, am observat cum prefectului i se pasase un teanc de ziare (liberale!) sub braţ. Evident, pentru a fi distribuite. Da, tocmai de prefect?!!
...........................................
Liberalul Avrămescu
se dă, din nou, prieten
al social democraţilor
Zilele trecute, liderul liberalilor buzoieni a formulat o declaraţie cel puţin uimitoare, la un post local tv, prin care recunoştea zonele de comunicare eficientă cu adversarii săi politici (dar) colegi la guvernare: în Comisia pentru Administraţie Publică şi Amenajarea Teritoriului, unde este coleg cu social democratul buzoian Romeo Lungu, iar pentru teritoriu, pe lângă Instituţia Prefectului (conducere liberală) aprecia deschiderea din partea preşedintelui Consiliului Judeţean, economistul Petre Emanoil Neagu
..............................................
Romeo Lungu, deputat PSD:
 „Patru comune buzoiene
au primit finanţare
pentru reţele
de gaze naturale”
Unul dintre cei mai activi parlamentari buzoieni, social democratul  Romeo Lungu, a postat pe pagina personală de socializare un anunţ, din care aflăm că patru comume buzoiene, trei în apropierea oraşului Buzău, iar cea de-a patra pe Valea Nişcovului, au primit aviz favorabil la finanţare pentru proiectele de investiţii ce vizează înfiinţarea reţelellor de gaze naturale.
...........................................
Supraimpozitarea
pensiilor speciale

*Propunerile PSD pentru un nou sistem fiscal bazat pe echitate și solidaritate socială
Având în vedere principiile de echitate și solidaritate socială care trebuie să fundamenteze reforma sistemului fiscal din România, în viziunea PSD este necesară o diferențiere a regimului fiscal aplicat contribuabililor în funcție de veniturile acestora. Prin urmare, noul model fiscal trebuie să introducă impozite mai mari pentru cei cu venituri mari și impozite mai mici pentru cei cu venituri mici.

.......................................

ACHIZIŢII DE EXCEPŢIE - Cioran şi Eliade pentru Biblioteca Naţională

"Azi, 25 martie 2022, de ziua sfântă a Buneivestiri, am reuşit, împreună cu echipa din
Băcănia Tradiţională
la Maria şi Ion
Berca – La ROND

Vă aşteptăm cu drag!
Program 9.30-18.00
Tel.: 0765.010.200
Email:

..........................................

.............................................

Pagini din
istoria fascinantă
a bibliotecii publice
din Buzău

Fondată de cărturarul Basil Iorgulescu în 1893, primind donaţii importante de la Alexandru Marghiloman şi de la Academia Română, peregrinând în timp prin diverse clădiri, biblioteca publică din Buzău şi-a croit o istorie impresionantă şi un fond de carte, manuscrise, fotografii şi documente demn de lăudat. Din dialogul cu directorul Bibliotecii Judeţene „V. Voiculescu”-Buzău, Sorin Burlacu, putem constata atât importanţa acestei instituţii în istoria culturală a locului, avatarurile prin care a trecut de la fondare până în zilele noastre, cât şi menţinerea bibliotecii într-un spaţiu viu, de întâlnire a scriitorilor cu publicul, a tinerilor cu cartea.

.........................................

UIMITORUL RADU DE LA AFUMAŢI

Măi vericilor, dacă pricepeţi cât de cât cum merg treburile în ţara asta, sunteţi de acord cu mandea că nimic nu-i nou sub soare de câteva sute de ani.

Citeşte mai departe...

... de la Politie

Atenţie la escroci! În ziua de 15 septembrie a.c., în intervalul orar 10.00 – 13.00, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii...
Prinşi la pescuit cu plase monofilament Marţi după-amiază, în jurul orei 18.00, un echipaj din cadrul Secţiei 3 poliţie rurală Berca au surprins doi bărbaţi din comuna Săpoca, în vârstă de 40 şi 42 de ani, care...
Dezbateri pe teme preventive cu elevi de diferite vârste      În ziua de 11 iunie a.c., poliţişti din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului...
Flagrant în curtea unei societăți comerciale În ziua de 11 iunie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Vintilă Vodă au surprins un bărbat de 28 de ani din judeţul Prahova care,...
Bănuit de furtul unui telefon mobil, identificat de poliţişti Multithumb found errors on this page: There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' În...

Copyright © 2014 SC MUNTENIA PRINT SRLSome informations of script : //disableSelection(document.body) = Disable text selecting on the entire body //disableSelection(document.getElementById("mydiv")) = Disable text selection on element with id="mydiv" disableSelection(document.body) = Disable text selecting on the entire body of page(s)