booked.net

Share

hc4.jpgPreşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a îndeplinit dorinţa handbaliştilor de la HM Buzău, expusă de staful tehnic al clubului, de a se prezenta în faţa presei locale împreună, într-un moment oficial de deschidere a noului sezon competiţional,

 mai ales că instituţia publică amintită este principalul finanţator.

Amfitrionul, preşedintele Neagu, a abordat din start o atitudine şi un limbaj colocvial, manieră care a permis sportivilor nou veniţi la club să se simtă deja acasă. Dar cel mai important, handbaliştii recent transferaţi au scos la vedere sentimentul datoriei sportive, indiferent de locul în care pentru ei va însemna „acasă”, ceea ce pentru buzoienii iubitori de sport şi handbal în special, înseamnă că pot spera într-o evoluţie bună a unui club ce şi-a propus să se exprime la standarde profesioniste.

HM BUZĂU 2012

Răzvan Voicu, preşedinte şi Georgian Băducu manager, aceasta a fost formula în care cei doi profesori de sport de la LPS Buzău au solicitat sprijin financiar autorităţii judeţene. La acel moment vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Buzău era Petre Neagu, „aliatul” celor doi de la primul pas promis spre performanţă.

Şase ani s-au perfecţionat în seria I. Când au considerat că pot accesa alte limite şi-au propus barajul, pentru promovare. Prima confruntare a fost în sezonul 2016-2017. A doua oară, plecaţi din postura de outsideri, handbaliştii de la HM Buzău, antrenaţi de Bogdan Constantin şi Georgian Băducu, au reuşit să răstoarne calculele, impunându-se în faţa unor grupări cu bugete mult mai generoase. Buzoienii şi-au depăşit condiţia, obţinând două victorii din trei partide. Gruparea susţinută financiar de Consiliul Judeţean era, la acel moment, singura din ţară care se putea lăuda cu faptul că lotul era format exclusiv din jucători locali. HC Buzău a încheiat sezonul regulat, cu 43 de puncte, la 11 distanţă de prima clasată, Ştiinţa Bacău.

eliodorvoica.jpgEliodor Voica

Are 205 selecţii pentru Naţionala României, ca jucător, înscriind 867 de goluri. Certificatul de calitate, ca specialist, are girul contractului cu Dinamo, căreia i-a readus titlul naţional după 11 ani. Mai târziu, maestrul Voica avea să fie chemat chiar în interesul Naţionalei. Înainte de Centenar, Voica a sunat adunarea românilor la semicerc. De data aceasta, Eliodor Voica a ales să fie buzoian. Român buzoian! Şi zimbru!

hc5.jpg

 

 

Marcel Ciolacu
ţinteşte parteneriate
pentru revitalizarea
industriilor româneşti
În aşteptarea momentului în care PSD va prelua guvernarea, conform protocolului în cadrul alianţei cu PNL, deputatul buzoian Marcel Ciolacu, liderul social democraţilor la nivel naţional, deja lucrează pentru România ca un premier. Într-una dintre ultimele sale postări pe pagina personală de socializare, social democratul anunţă primele semne de concretizare a discuţiilor pe care le-a avut în Coreea de Sud (n.r.- în preajma Sărbătorilor de Iarnă 2022, în postura de şef al unei delegaţii economice, în care au fost şi miniştri din Guvernul României) pentru revitalizarea unui parteneriat strategic cu această ţară.
...........................................
Variantă de ocolire
pentru
decongestionarea
traficului rutier
în comuna Verneşti,
Buzău
Deputatul social democrat, Romeo Lungu, şi-a propus să monitorizeze parcursul birocratic al proiectului 
„Ideea construirii unei variante ocolitoare în comuna Vernești va rezolva, cu siguranță, problema traficului din zonă. Am găsit această soluție împreună cu secretarul de stat PSD, Bogdan Mîndrescu, căruia îi mulțumim pentru propunerea de parteneriat între Consiliul Județean Buzău și Primăria Vernești”.Acesta este mesajul deputatului buzoian social democrat, Romeo Lungu, pe pagina personală de socializare.
...........................................
Supraimpozitarea
pensiilor speciale

*Propunerile PSD pentru un nou sistem fiscal bazat pe echitate și solidaritate socială
Având în vedere principiile de echitate și solidaritate socială care trebuie să fundamenteze reforma sistemului fiscal din România, în viziunea PSD este necesară o diferențiere a regimului fiscal aplicat contribuabililor în funcție de veniturile acestora. Prin urmare, noul model fiscal trebuie să introducă impozite mai mari pentru cei cu venituri mari și impozite mai mici pentru cei cu venituri mici.

.......................................

ACHIZIŢII DE EXCEPŢIE - Cioran şi Eliade pentru Biblioteca Naţională

"Azi, 25 martie 2022, de ziua sfântă a Buneivestiri, am reuşit, împreună cu echipa din
Băcănia Tradiţională
la Maria şi Ion
Berca – La ROND

Vă aşteptăm cu drag!
Program 9.30-18.00
Tel.: 0765.010.200
Email:

..........................................

.............................................

Pagini din
istoria fascinantă
a bibliotecii publice
din Buzău

Fondată de cărturarul Basil Iorgulescu în 1893, primind donaţii importante de la Alexandru Marghiloman şi de la Academia Română, peregrinând în timp prin diverse clădiri, biblioteca publică din Buzău şi-a croit o istorie impresionantă şi un fond de carte, manuscrise, fotografii şi documente demn de lăudat. Din dialogul cu directorul Bibliotecii Judeţene „V. Voiculescu”-Buzău, Sorin Burlacu, putem constata atât importanţa acestei instituţii în istoria culturală a locului, avatarurile prin care a trecut de la fondare până în zilele noastre, cât şi menţinerea bibliotecii într-un spaţiu viu, de întâlnire a scriitorilor cu publicul, a tinerilor cu cartea.

.........................................

UIMITORUL RADU DE LA AFUMAŢI

Măi vericilor, dacă pricepeţi cât de cât cum merg treburile în ţara asta, sunteţi de acord cu mandea că nimic nu-i nou sub soare de câteva sute de ani.

Citeşte mai departe...

... de la Politie

Atenţie la escroci! În ziua de 15 septembrie a.c., în intervalul orar 10.00 – 13.00, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii...
Prinşi la pescuit cu plase monofilament Marţi după-amiază, în jurul orei 18.00, un echipaj din cadrul Secţiei 3 poliţie rurală Berca au surprins doi bărbaţi din comuna Săpoca, în vârstă de 40 şi 42 de ani, care...
Dezbateri pe teme preventive cu elevi de diferite vârste      În ziua de 11 iunie a.c., poliţişti din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului...
Flagrant în curtea unei societăți comerciale În ziua de 11 iunie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Vintilă Vodă au surprins un bărbat de 28 de ani din judeţul Prahova care,...
Bănuit de furtul unui telefon mobil, identificat de poliţişti Multithumb found errors on this page: There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' În...

Copyright © 2014 SC MUNTENIA PRINT SRLSome informations of script : //disableSelection(document.body) = Disable text selecting on the entire body //disableSelection(document.getElementById("mydiv")) = Disable text selection on element with id="mydiv" disableSelection(document.body) = Disable text selecting on the entire body of page(s)