booked.net

Share

conferinta_presa.jpgConferinţă de presă organizată de jurnalistul sportiv Adrian Soare şi Asociaţia „Step For Life”

Weekend-ul din această săptămână va fi ocupat, pentru iubitorii fotbalului juvenil, cu un eveniment organizat în premieră la Buzău – turneul de minifotbal „Cupa Primăverii”. Competiţia este rezervată copiilor născuţi în 2003 – 2004 şi ...

...se va desfăşura în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”.

La acest turneu vor participa echipele: Oţelul Galaţi, CSS Slobozia, CSM Focşani, Luceafărul M.A. Bucureşti, Gloria Buzău, L.P.S. Buzău şi Olimpia Rm.Sărat, acestea urmând să fie repartizate în două grupe.

Evenimentul va debuta sâmbătă, 22 martie, la orele 13.00, când va fi făcută tragerea la sorţi a grupelor. În calitate de organizator, Adrian Soare a specificat faptul că tragerea la sorţi va fi organizată în două etape, astfel încât echipele buzoiene să fie repartizate câte două în fiecare grupă, asigurându-se, şanse egale şi echilibru în competiţie.

Chiar dacă economia încă traversează perioade de criză, filingul organizatorilor a „depistat” câţiva sponsori cu dragoste pentru sport şi fotbal în special, care, lucru de apreciat, vor asigura premii în valoare totală de peste 8.000 de lei. De altfel, pentru buzoieni nu ar fi nici o surpriză să afle că turneul de minifotbal „Cupa primăverii” din acest weekend este susţinut financiar de Nea Zică Antoche, patronul SC Pietroasa SA Buzău, la restaurantul din centrul municipiului fiind organizată „a treia repriză” a evenimentului, după gala de premiere, de managerul SC AGI Construct, Ionel Turturică, patron de echipă de fotbal, sau de omul de afaceri Marius Dinu, fondatorul Tehno Bosch la Buzău, fost cavaler al fluierului în fotbalul buzoian.

Cea de-a doua zi a turneului va debuta cu un meci demonstrativ, care va începe la ora 12.00, pe teren întâlnindu-se Gloria 84 (Lazăr, Tulpan, Balaur, D. Marcu, Profir, G. Marcu, Mircea, Dobre, Tănase, Ion Viorel, Timiş) şi echipa sponsorilor.

În deschiderea finalei, programată la ora 14.30, buzoianca Diana Mihalaşcu, elevă la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” şi câştigătoare a numeroase premii va susţine un recital de muzică uşoară.

 

Joker-ul de la Prefectură
Nu cu prea mult timp în urmă, reţelele de socializare erau pline de… grija liberalilor buzoieni pentru confortul negustorilor din târgurile şi pieţele din judeţ, drept pentru care purtătorii de săgeată albastră pe fond galben au derulat campanii în teritoriu, pentru ca cetăţenii să vadă că liberalilor le pasă. Într-o postare a lor, de la Ruşeţu, în târg, am observat cum prefectului i se pasase un teanc de ziare (liberale!) sub braţ. Evident, pentru a fi distribuite. Da, tocmai de prefect?!!
...........................................
Liberalul Avrămescu
se dă, din nou, prieten
al social democraţilor
Zilele trecute, liderul liberalilor buzoieni a formulat o declaraţie cel puţin uimitoare, la un post local tv, prin care recunoştea zonele de comunicare eficientă cu adversarii săi politici (dar) colegi la guvernare: în Comisia pentru Administraţie Publică şi Amenajarea Teritoriului, unde este coleg cu social democratul buzoian Romeo Lungu, iar pentru teritoriu, pe lângă Instituţia Prefectului (conducere liberală) aprecia deschiderea din partea preşedintelui Consiliului Judeţean, economistul Petre Emanoil Neagu
..............................................
Romeo Lungu, deputat PSD:
 „Patru comune buzoiene
au primit finanţare
pentru reţele
de gaze naturale”
Unul dintre cei mai activi parlamentari buzoieni, social democratul  Romeo Lungu, a postat pe pagina personală de socializare un anunţ, din care aflăm că patru comume buzoiene, trei în apropierea oraşului Buzău, iar cea de-a patra pe Valea Nişcovului, au primit aviz favorabil la finanţare pentru proiectele de investiţii ce vizează înfiinţarea reţelellor de gaze naturale.
...........................................
Supraimpozitarea
pensiilor speciale

*Propunerile PSD pentru un nou sistem fiscal bazat pe echitate și solidaritate socială
Având în vedere principiile de echitate și solidaritate socială care trebuie să fundamenteze reforma sistemului fiscal din România, în viziunea PSD este necesară o diferențiere a regimului fiscal aplicat contribuabililor în funcție de veniturile acestora. Prin urmare, noul model fiscal trebuie să introducă impozite mai mari pentru cei cu venituri mari și impozite mai mici pentru cei cu venituri mici.

.......................................

ACHIZIŢII DE EXCEPŢIE - Cioran şi Eliade pentru Biblioteca Naţională

"Azi, 25 martie 2022, de ziua sfântă a Buneivestiri, am reuşit, împreună cu echipa din Ministerul Culturii, să achiziţionăm în beneficiul Bibliotecii Naţionale, un lot de manuscrise inestimabile aparţinând lui Cioran şi Eliade."

........................................

PRIORITĂŢI

SOCIAL DEMOCRATE

LA GUVERNARE

PSD salută decizia Comisiei Europene de a adopta un cadru temporar de criză care permite statelor membre să extindă ajutoarele de stat/compensaţiile pentru daunele suferite de companii în actualele „circumstanţe excepţionale pe care le trăim”.
Băcănia Tradiţională
la Maria şi Ion
Berca – La ROND

Vă aşteptăm cu drag!
Program 9.30-18.00
Tel.: 0765.010.200
Email:

..........................................

.............................................

Pagini din
istoria fascinantă
a bibliotecii publice
din Buzău

Fondată de cărturarul Basil Iorgulescu în 1893, primind donaţii importante de la Alexandru Marghiloman şi de la Academia Română, peregrinând în timp prin diverse clădiri, biblioteca publică din Buzău şi-a croit o istorie impresionantă şi un fond de carte, manuscrise, fotografii şi documente demn de lăudat. Din dialogul cu directorul Bibliotecii Judeţene „V. Voiculescu”-Buzău, Sorin Burlacu, putem constata atât importanţa acestei instituţii în istoria culturală a locului, avatarurile prin care a trecut de la fondare până în zilele noastre, cât şi menţinerea bibliotecii într-un spaţiu viu, de întâlnire a scriitorilor cu publicul, a tinerilor cu cartea.

.........................................

UIMITORUL RADU DE LA AFUMAŢI

Măi vericilor, dacă pricepeţi cât de cât cum merg treburile în ţara asta, sunteţi de acord cu mandea că nimic nu-i nou sub soare de câteva sute de ani.

Citeşte mai departe...

... de la Politie

Atenţie la escroci! În ziua de 15 septembrie a.c., în intervalul orar 10.00 – 13.00, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii...
Prinşi la pescuit cu plase monofilament Marţi după-amiază, în jurul orei 18.00, un echipaj din cadrul Secţiei 3 poliţie rurală Berca au surprins doi bărbaţi din comuna Săpoca, în vârstă de 40 şi 42 de ani, care...
Dezbateri pe teme preventive cu elevi de diferite vârste      În ziua de 11 iunie a.c., poliţişti din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului...
Flagrant în curtea unei societăți comerciale În ziua de 11 iunie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Vintilă Vodă au surprins un bărbat de 28 de ani din judeţul Prahova care,...
Bănuit de furtul unui telefon mobil, identificat de poliţişti Multithumb found errors on this page: There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' În...

Copyright © 2014 SC MUNTENIA PRINT SRLSome informations of script : //disableSelection(document.body) = Disable text selecting on the entire body //disableSelection(document.getElementById("mydiv")) = Disable text selection on element with id="mydiv" disableSelection(document.body) = Disable text selecting on the entire body of page(s)