booked.net

Share
imb.JPGComplexul rezidenţial „Premier Residence” a fost gândit ca un ansamblu de locuinţe în sistem duplex, cu o imagine modernă, întregită cu o cale de acces privată şi o zonă verde, generoasă, pe o lungime de 1000 de metri şi o lăţime de 8 metri, pentru relaxare (sunt plantaţi copaci ornamentali, urmând celelalte lucrări de peisagistică), poziţionată în oglindă cu zona imobilelor.
Are deschidere la DN E85 şi este amplasat la doi kilometri de aglomerarea urbană oraş Buzău şi la 750 de metri de Podul Mărăcineni, peste râul cu acelaşi nume.
Pentru o familie tânără, cu copii, care au aproape şi părinţii şi vor să scape de zgomotul şi agitaţia oraşului, o casă tip duplex în Complexul „Premier Residence” este soluţia ideală. Vizitează-l şi vei constata că eşti un norocos să ai vecini care sunt mari iubitori de natură, care au grădinile pline cu plantaţii de pomi fructiferi şi viţă de vie, iar florile sunt la rang de nestemate. Oricare dintre casele complexului „Premier Residence” au Soarele oaspete permanent, de la răsărit până la apus. Chiar dacă, la prima vedere, cei 380 de metri pătraţi de teren liber de construcţii (500 mp total parcelă) ar putea părea insuficienţi pentru a ne umple sufletele de libertatea naturii, fiecare membru al familiei: copil, tânăr adult, bătrân poate avea floarea îngrijită de el, pomul sădit spre satisfacţia personală, ori îşi poate dovedi dragostea pentru vietăţile naturii.
 
Imobilele sunt construite la standarde profesionale, calitatea lucrărilor fiind garantată de unul din cei (doar) cinci specialişti în calitatea construcţiilor, din România, care şi-au câştigat dreptul să folosească o asemenea ştampilă. Casele au fost construite din cărămidă porotherm, folosită inclusiv la pereţii de interior, pe structură de beton armat. La exterior s-a aplicat izolaţie cu polistiren de 10 cm grosime (la temperaturile din România, pe timp de iarnă, este suficientă o izolare termică cu polistiren de 5 cm grosime, pentru a se obţine o reducere a cheltuielilor pentru încălzire de până la 45%). Acoperişul este din tablă Lindab, de 0,5 mm grosime, iar geamurile termopan sunt alese din categoria „patru anotimpuri”. Încălzirea pentru perioada rece este asigurată cu instalaţii montate în pardoseală, constructorul oferind mai mult spaţiu util prin eliminarea caloriferelor.
 
Complexul „Premier Residence” beneficiază de reţea de apă potabilă, reţea de distribuţie energie electrică, reţea de canalizare şi reţea de fibră optică. În ce priveşte reţeaua de canalizare, realizată pe o lungime de un kilometru, legătura cu reţeaua comunală se face printr-un cheson performant, care nu va permite incidente de tipul refulărilor. (Primăria Mărăcineni are în derulare proiectul pentru aducţiunea gazelor naturale în comună, faza în execuţie fiind cea pentru subtraversarea râului Buzău, pentru ca gazele să fie aduse din zona Verneşti în comuna Mărăcineni. Pentru construirea reţelei locale proiectul este aprobat şi sunt antamate discuţiile cu constructorul – Distri Gaz Sud)
                                                    imb2.JPG                         
Compartimentarea acestei case este astfel concepută încât o familie să-şi poată crea confortul şi intimitatea necesare unui trai relaxat.
La parterul casei regăsim un dormitor, un living aerisit, foarte luminos, o bucătărie deschisă şi baie, toate gândite să creeze o ambianţă plăcută. Tot la acest nivel regăsim camera pentru amplasarea sursei de încălzire, dotată cu distribuitor ce poate fi adaptat la orice tip de centrală. Etajul casei este compus din 3 dormitoare, 1 baie şi 1 balcon şi pod ca spaţiu de depozitare.
Casa se vinde cu finisaje interioare ce oferă posibilitatea cumpărătorului să definitiveze (design şi coloristic) ambientul în funcţie de preferinţele familiei.
Zona de tampon a ansamblului rezidenţial cu DN2 E85 va beneficia de un spaţiu de joacă pentru copii şi un centru comercial.
O unitate cuprinde:
- Nr. camere: 5
- Suprafaţă utilă: 120 mp + dependeţe (terasă şi camera centralei)
- Nr. bucătării: 1
- Nr. băi: 2
- Nr. balcoane:1
- Nr. terase: 1
- Suprafaţă teren: 250 mp
- Front stradal: 15 m
- Învelitoare acoperiş: Tablă (Lindab – 0,5 mm)
- An construcţie: 2020
- Structură rezistenţă: beton
- Regim înălţime: P+1E+P
- Nr. locuri parcare: 1
Preţ:115.000 euro (negociabil)
Relaţii la telefon:0745.086.860
imb1.JPG
Duplex, Mărăcineni - Buzău, DN 2 - E 85 (varianta 2)
O unitate cuprinde:
- Nr. camere: 3
- Suprafaţă utilă: 100 mp + dependeţe (terasă şi camera centralei)
- Nr. bucătării: 1
- Nr. băi: 2
- Nr. balcoane:1
- Nr. terase: 1
- Suprafaţă teren: 250 mp
- Front stradal: 15 m
- Învelitoare acoperiş: Tablă (Lindab – 0,5 mm)
- An construcţie: 2020
- Structură rezistenţă: beton
- Regim înălţime: P+1E
- Nr. locuri parcare: 1
Utilităţi
- Apă - canalizare
- Electricitate
- Fibră optică
Finisaje
- Încălzire în pardoseală
- Izolatii termice: Exterior
- Pereţi: exterior şi despărţitoriinterior din cărămidă poloterm.
Alte detalii
Vă prezentăm o casă tip DUPLEX, care se adresează unei familii doritoare de linişte şi de spaţiu, departe de agitaţia urbană, dar în acelasi timp foarte accesibilă spre oraş, situată în Mărăcineni, la 750 de metri de podul Mărăcineni, cu acces direct din DN 2 - E85.
Casa a fost contruită din cărămidă, pe structură din beton armat, izolată pe exterior cu polistiren de 10 cm, acoperită cu tablă Lindab şi geamuri termopan “Patru anotimpuri”.
Dispune de următoarele utilităţi: apă, curent, canalizare, fibră optică.
Imobilul este amplasat pe un teren în suprafaţă de 250 mp, împrejmuit cu gard, are un regim de înălţime P+E+P şi o suprafaţă utilă de 100 mp + dependenţe.
Compartimentarea acestei case este astfel concepută încât o familie să-şi poată crea confortul şi intimitatea necesare unui trai relaxat.
La parterul casei regăsim camera pentru amplasarea sursei de încălzire, dotată cu distribuitor ce poate fi adaptat la orice tip de centrală.
La parterul casei regăsim un living aerisit, foarte luminos, o bucătărie deschisă şi baie, toate gândite să creeze o ambianţă plăcută.
Etajul casei este compus din 2 dormitoare, 1 baie şi 1 balcon.
Şi pod ca spaţiu de depozitare.
Casa se vinde cu finisaje interioare ce oferă posibilitatea cumpărătorului să definitiveze (design şi coloristic) ambientul în funcţie de preferinţele familiei.
Execuţia finală în ansamblul rezidenţial va oferi locatarilor zonă de agreement amenajată pe latura liberă de construcţii a căii principale de acces pe o lungime de 1000 de metri. Zona rezidenţială este prevăzută cu acces restricţionat.
Zona de tampon a ansamblului rezidenţial cu DN2 E85 va beneficia de un spaţiu de joacă pentru copii şi un centru commercial.
Preţ:95.000 euro (negociabil)
Relaţii la telefon:0745.086.860
 

 

 

,,Eu salvez!", proiectul prin care profesorii şi elevii Şcolii Gimnaziale ,,Constantin Ivănescu” din Poşta Câlnău învaţă să acorde primul ajutor
Joi, 18 aprilie 2024, în sala de festivităţi a Şcolii Gimnaziale ,,Constantin Ivănescu” din Poşta Câlnău, s-a desfăşurat prima activitate din cadrul proiectului ,,Eu salvez!”, conceput din necesitatea de a forma şi dezvolta, în rândul elevilor și al cadrelor didactice, abilităţi de acordare a primului ajutor.
...................................
Deputatul buzoian
Andi Cristea
îşi menţine
activitatea politică
la standarde europene
Andi Cristea, fost europarlamentar din partea social democraţilor, actualmente deputat în Parlamentul României din partea electoratului buzoian, are o activitate susţinută, fiind prezent cu teze proprii în diverse comisii de lucru, cele mai multe angrenând teme de interes european, dar şi internaţional.
.......................................
Răzvan Stoica şi
vioara Stradivarius 1729,
un nou eveniment
din turneul baroc la Buzău
Joi, 11 iunie 2023, de la ora 18.00, la sala „Amfiteatru” a Muzeului Judeţean din Buzău va avea loc un nou eveniment muzical de excepţie!
Răzvan şi Andreea Stoica revin în atenţia publicului din România cu un prim turneu naţional dedicat repertoriului baroc.

..................................

Marcel Ciolacu

ţinteşte parteneriate
pentru revitalizarea
industriilor româneşti
În aşteptarea momentului în care PSD va prelua guvernarea, conform protocolului în cadrul alianţei cu PNL, deputatul buzoian Marcel Ciolacu, liderul social democraţilor la nivel naţional, deja lucrează pentru România ca un premier. Într-una dintre ultimele sale postări pe pagina personală de socializare, social democratul anunţă primele semne de concretizare a discuţiilor pe care le-a avut în Coreea de Sud (n.r.- în preajma Sărbătorilor de Iarnă 2022, în postura de şef al unei delegaţii economice, în care au fost şi miniştri din Guvernul României) pentru revitalizarea unui parteneriat strategic cu această ţară.
...........................................
Variantă de ocolire
pentru
decongestionarea
traficului rutier
în comuna Verneşti,
Buzău
Deputatul social democrat, Romeo Lungu, şi-a propus să monitorizeze parcursul birocratic al proiectului 
„Ideea construirii unei variante ocolitoare în comuna Vernești va rezolva, cu siguranță, problema traficului din zonă. Am găsit această soluție împreună cu secretarul de stat PSD, Bogdan Mîndrescu, căruia îi mulțumim pentru propunerea de parteneriat între Consiliul Județean Buzău și Primăria Vernești”.Acesta este mesajul deputatului buzoian social democrat, Romeo Lungu, pe pagina personală de socializare.
...........................................
Supraimpozitarea
pensiilor speciale

*Propunerile PSD pentru un nou sistem fiscal bazat pe echitate și solidaritate socială
Având în vedere principiile de echitate și solidaritate socială care trebuie să fundamenteze reforma sistemului fiscal din România, în viziunea PSD este necesară o diferențiere a regimului fiscal aplicat contribuabililor în funcție de veniturile acestora. Prin urmare, noul model fiscal trebuie să introducă impozite mai mari pentru cei cu venituri mari și impozite mai mici pentru cei cu venituri mici.

.......................................

ACHIZIŢII DE EXCEPŢIE - Cioran şi Eliade pentru Biblioteca Naţională

"Azi, 25 martie 2022, de ziua sfântă a Buneivestiri, am reuşit, împreună cu echipa din
Băcănia Tradiţională
la Maria şi Ion
Berca – La ROND

Vă aşteptăm cu drag!
Program 9.30-18.00
Tel.: 0765.010.200
Email:

..........................................

.............................................

Daţi copiilor aripi
În luna aprilie a fiecărui an, alegem cu bucurie să omagiem pe unul dintre cei mai iubiţi autori de basme pentru copii, Hans Chriastian Andersen. Scriitorul danez, născut pe 2 aprilie, 1805 la Odense, a oferit generaţiilor de copii multe povestiri precum Răţuşca cea urâtă, Fetiţa cu Chibrituri, Crăiasa Zăpezilor şi Micuţa Sirenă. Ziua Internaţională a Cărţii pentru copii a fost iniţiată de Consiliul Internaţional al Cărţilor pentru Tineret, IBBY, International Board on Books for Young People, pentru a promova schimbul de cărţi pentru copii, a uşura accesul copiilor la carte şi a publica şi distribui cărţi pentru copii, de bună calitate.

.........................................

UIMITORUL RADU DE LA AFUMAŢI

Măi vericilor, dacă pricepeţi cât de cât cum merg treburile în ţara asta, sunteţi de acord cu mandea că nimic nu-i nou sub soare de câteva sute de ani.

Citeşte mai departe...

... de la Politie

Atenţie la escroci! În ziua de 15 septembrie a.c., în intervalul orar 10.00 – 13.00, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii...
Prinşi la pescuit cu plase monofilament Marţi după-amiază, în jurul orei 18.00, un echipaj din cadrul Secţiei 3 poliţie rurală Berca au surprins doi bărbaţi din comuna Săpoca, în vârstă de 40 şi 42 de ani, care...
Dezbateri pe teme preventive cu elevi de diferite vârste      În ziua de 11 iunie a.c., poliţişti din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului...
Flagrant în curtea unei societăți comerciale În ziua de 11 iunie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Vintilă Vodă au surprins un bărbat de 28 de ani din judeţul Prahova care,...
Bănuit de furtul unui telefon mobil, identificat de poliţişti Multithumb found errors on this page: There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' În...

Copyright © 2014 SC MUNTENIA PRINT SRL



Some informations of script : //disableSelection(document.body) = Disable text selecting on the entire body //disableSelection(document.getElementById("mydiv")) = Disable text selection on element with id="mydiv" disableSelection(document.body) = Disable text selecting on the entire body of page(s)