Share

bulivita2.jpgLista candidaţilor liberali la Primăria Beceni ar putea fi ajustată de… Prefectură! Nu pe criteriul legalităţii, pentru că până acum, în România, s-a demonstrat că şi la „Pârnaie” să fii şi tot candidezi la o funcţie de primar de oraş, darămite la o primărie rurală. S-ar părea că, până la urmă, lista candidaţilor liberali pentru Primăria Beceni ar putea fi ajustată, într-adevăr de Prefectură, dar pe sistemul „Unde dai şi… cine se simte ofuscat”!

Liderul liberalilor buzoieni, Cristinel Romanescu, o fi şi el conştient că cele patru candidaturi intrate la sondaj sunt, de fapt, trei, ca până la urmă două să intre în preferinţele electoratului (n.a.- Evanghelia după Matei, sfătuitorul de taină al lui Romanescu!), dar cum să refuzi o candidatură susţinută cu chase, adică cu banii jos! Iar în cazul lui Romanescu, se tot vorbeşte că s-a obişnuit să… salute cu toată mâna!

Subiectul nostru, într-un serial ce va fi dedicat alegerilor locale la Beceni, este „Buliviţă”! El se crede om cu imagine, la Beceni, dar mai toţi locuitorii spun că şi-a spălat-o cu… bani negri! Recunoaştem că suntem deja într-o primă încurcătură: Deputatul liberal Romanescu nu ar părea să fie deranjat de „calitatea taxei de candidatură”, iar „nişte ţărani” ar avea tupeul să fie deranjaţi!! Dintr-o astfel de ceaţă speră „Buliviţă” să-şi facă apariţia în fotoliul de primar la Beceni. Mai ales că actualul gospodar a ridicat o Primărie nouă! Iar „Buliviţă” este convins că tocmai pentru el a fost pregătită!

În acest moment vom proceda (şi) la o corectură a unei informaţii oferite, recent, electoratului de la Beceni de confratele Adrian Bâscă, ziaristul buzoian cu cele mai „tari” surse. Pe site-ul „Opinia lu Bâscă” am citit despre unele apucături ale susnumitului „Buliviţă”, pe numele căruia a fost deschis un dosar penal. Se pare că informaţia plecată de la cei care instrumentează dosarul lui „Buliviţă” indică o cu totul altă persoană, de la care ar fi plecat ancheta, în realitate fiind vorba despre actuala directoare a Liceului Tehnologic, nicidecum „fosta”. Cu siguranţă, pe parcursul anchetei jurnalistice colegul Bâscă ar fi descoperit eroarea, dar venim în întâmpinare şi spunem că „fosta”, adică Mădălina Neagu, nu avea cum să-l reclame pentru că, aşa cum ştie toată lumea în Beceni, Nu numai cadrele didactice de la Liceul Tehnologic, ea a fost chiar complice la faptele lui „Buliviţă”, acum anchetate!Tot satul mai spune că cei doi au făcut echipă, pentru că ei erau (foarte) apropiaţi, nu numai profesional. Unii susţin că ei au fost văzuţi intrând într-o pensiune de pe Valea Buzăului, nu prea departe de oraşul Buzău, cu (bel) vedere la natură, total dezinteresaţi de ce s-ar putea petrece în jurul lor. Şi (totuşi) ar mai fi ceva. Aşa cum o cunoaştem pe diva Mădălina, nu ar fi exclus să descoperim că ea o fi fost trădată în amor şi că informaţia plecată de la organe e corectă, adică „Buliviţă” a fost dat în gât pe toate planurile.

„Buliviţă” ar putea crede că nu ar avea de ce să fie deranjat la candidatură pentru mişmaşuri financiare. De asemenea, şi-ar putea visa inclusiv o carieră politică, în ciuda faptului că i s-a dus buhul de fustangiu şi chefliu! Totuşi. La un moment dat în dosarul penal ar trebui să se regăsească inclusiv numele actualei şefe peste Învăţământul buzoian, Florina Stoian, care a fost de acord cu demisia lui „Buliviţă”, de la Liceul Tehnologic, fără ca acesta să predea gestiunea! După cum se ştie, Florina Stoian este susţinută de un alt grup politic, cu pretenţii la rezultate în alegerile locale (şi parlamentare), iar şeful ei local, adică Prefectul, are aceeaşi susţinere. Cum alegerile, fie ele şi locale, trebuie tratate, politic, la modul cel mai serios, cu siguranţă Instituţia Prefectului se va sesiza, pentru că se va mai scrie mult despre cuplul „Buliviţă – Mădălina Neagu”, iar principiul dominoului va funcţiona, şi aşa lista cu candidaturile liberale la Beceni se va subţia. Se va oftica şi Romanescu, pentru că va înregistra pierderi financiare tocmai într-o perioadă în care începuse să se lingă zdravăn pe degete!

bulivita.jpg

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Consiliul Județean Buzău
își pune la dispoziție
toate resursele
în lupta cu
această pandemie!
Plenul Consiliului Județean a validat Dispozitia Președintelui privind alocarea sumei de 1.000.000 lei către Spitalul Județean de Urgență Buzău!
Astăzi va ajunge la Buzău prima parte a comenzii de materiale de protecție, iar mâine vor sosi testele pentru personalul medical.
................................
Se restricționează
accesul cetățenilor
în clădirea
Consiliului Județean

În contextul evoluţiei epidemiei cu coronavirus COVID – 19, în regim de urgenţă, pentru accesul cetăţenilor în sediul administrativ al Consiliului Judeţean Buzău, se vor lua următoarele măsuri:

Citeşte mai departe...

...................................
Sebastian Radu, deputat PSD:
„Un viitor
cu acești oameni la putere
devine, în cel mai bun caz,
foarte sumbru”!

Ministrul demis al sănătății și repropus de PNL a primit aviz negativ în urma audierilor în comisiile reunite ale Parlamentului. La audieri a participat, ca membru al Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților, și deputatul social democrat buzoian Sebastian Radu. Acesta a adresat întrebări ministrului propus Victor Costache.

Citeşte mai departe...

......................................
Comisia pentru
buget, finanţe şi bănci -
vizită în
Republica Populară Chineză
Comisia pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor a efectuat, în perioada 14 -18 octombrie 2019, o vizită în R.P. Chineză, la invitaţia preşedintelui Comisiei pentru afaceri bugetare a Comitetului Permanent al Adunării Naţionale Populare chineze, Shi Yaobin.
..................................
Legea ridesharing-ului,
adoptată de
Camera Deputaților 

 

Plenul Camerei Deputaților a adoptat marți Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 49/2019 privind activitățile de transport alternativ.

În cadrul procedurii legislative parlamentare de adoptare a ordonanței, deputatul social-democrat buzoian Ionela Dobrică, secretar al Comisiei pentru transporturi și infrastructură și vicepreședinte al celei de IT, a depus o serie de amendamente care au rolul de a îmbunătăți actul normativ și a crea noi oportunități de dezvoltare a ridesharing-ului.

Citeşte mai departe...

....................................

Soluţii pentru
rezolvarea crizei
examenului de rezidenţiat

 

În Parlamentul României se află în procedură legislativă Propunerea pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr.18/2009 privind organizarea şi finanţarea rezidenţiatului. Propunerea de act normativ a fost inițiată de mai mulți parlamentari și prevede, printre altele, introducerea corelărilor necesare privind posibilitatea efectuării rezidențiatului inclusiv în cabinetele individuale de medicină de familie, precum și în unități sanitare ale ministerelor cu rețea proprie sau în unități sanitare aflate în administrarea unităților publice locale.
Primăria Murgeşti,
sat Murgeşti,
comuna Murgeşti,
judeţul Buzău
Anunţ de interes public

Comuna Murgeşti, judeţul Buzău, tel./fax: 0238.774.202, CUI3724490
Informează publicul cu privire la realizarea lucrărilor obiectivului „P.U.G. – Reactualizare Plan Urbanistic General, comuna Murgeşti, Judeţul Buzău”.
Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare sau să transmită observaţii, sugestii şi recomandări cu privire la Reactualizarea Planului Urbanistic General, comuna Murgeşti, Judeţul Buzău, se pot adresa la sediul Primăriei Murgeşti, la nr. de telefon menţionat mai sus, începând cu data de 12.03.2020.

.........................................

UIMITORUL RADU DE LA AFUMAŢI

Măi vericilor, dacă pricepeţi cât de cât cum merg treburile în ţara asta, sunteţi de acord cu mandea că nimic nu-i nou sub soare de câteva sute de ani.

Citeşte mai departe...


Warning: getimagesize(images/52bis6/poezie.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/muntencc/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1558

Warning: getimagesize(images/52bis6/poezie.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/muntencc/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1558
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/52bis6/poezie.jpg'
There was a problem loading image 'images/52bis6/poezie.jpg'
Diplomaţia Principatelor Unite
adi sfintes carte.jpg
„Diplomaţia Principatelor Unite” este noua carte a lui Buga Sfinteş Vasilică Edmond, apărută la editura TEOCORA.
................................
„Cele mai frumoase poeme“
poezie.jpg
Casa de Cultură a Sindicatelor Buzău, în colaborare cu Fundaţia Academică „V. Voiculescu” şi Asociaţia Culturală „Renaşterea Buzoiană”, prin intermediul revistei „Cartelul metaforelor”, organizează prima ediţie a Concursul de creaţie literară „Cele mai frumoase poeme ale anului”.

... de la Politie


Warning: getimagesize(images/furt-telefon-cluj.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/muntencc/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1558

Warning: getimagesize(images/furt-telefon-cluj.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/muntencc/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1558
Atenţie la escroci! În ziua de 15 septembrie a.c., în intervalul orar 10.00 – 13.00, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii...
Prinşi la pescuit cu plase monofilament Marţi după-amiază, în jurul orei 18.00, un echipaj din cadrul Secţiei 3 poliţie rurală Berca au surprins doi bărbaţi din comuna Săpoca, în vârstă de 40 şi 42 de ani, care...
Dezbateri pe teme preventive cu elevi de diferite vârste      În ziua de 11 iunie a.c., poliţişti din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului...
Flagrant în curtea unei societăți comerciale În ziua de 11 iunie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Vintilă Vodă au surprins un bărbat de 28 de ani din judeţul Prahova care,...
Bănuit de furtul unui telefon mobil, identificat de poliţişti Multithumb found errors on this page: There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' În...

Copyright © 2014 SC MUNTENIA PRINT SRLSome informations of script : //disableSelection(document.body) = Disable text selecting on the entire body //disableSelection(document.getElementById("mydiv")) = Disable text selection on element with id="mydiv" disableSelection(document.body) = Disable text selecting on the entire body of page(s)