Share

madalina neagu.jpgPărerea majorităţii colegilor profesori, învăţători şi educatori, cu care Mădălina Neagu, fosta, de-acum, directoare de la Liceul Beceni, s-a intersectat în activitatea  didactică este că respectiva a picat inclusiv la Lecţia de Morală!

Pe scurt. Înainte de încheierea anului şcolar 2018-2019, Mădălina Neagu, pe atunci directorul Liceului de la Beceni, s-a remarcat, la nivel local, printr-o decizie care urma să distrugă viitorul multora dintre tinerii de pe Valea Slănicului, dar nu numai, care ar fi trebuit să urmeze cursurile liceale. Fără să consulte Consiliul Profesoral, dar şi plenul Consiliului Local, care este finanţatorul Învăţământului local, discutând doar cu... contabilul unităţii şcolare(!), a anulat clasa de învăţământ teoretic, pentru că aşa cerea un Ordin de la Centru, via Inspectoratul Şcolar.

Activitatea a 70 de cadre didactice, plus personalul auxiliar, avea să fie bulversată. Au fost organizate greve, au fost antamate discuţii, inclusiv cu fosta ministresă Andronescu, pentru ca la final bunul simţ să fie cel care a reorânduit lucrurile. Între timp, clasa de învăţământ teoretic de la Liceul Beceni avea să fie reconfigurată, iar directoarea Mădălina Neagu urmează să-şi găsească serviciu în altă parte. Probabil pe catedra de titular de la Berca şi Cândeşti (n.a.- chiar dacă este perioada cu activitate redusă pentru cadrele didactice, am aflat că între profesorii de la cele două şcoli amintite deja se poartă discuţii, pentru că Mădălina Neagu nu prea este... dorită!).

madalina neagu eee.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ce este ca un „ghimpe”, oriunde s-ar duce Mădălina Neagu?!

Întâi de toate, să spunem că Mădălina Neagu este, de loc, din Berca şi este profesor de sport. Perioada de ascensiune profesională şi-a început-o ca pupilă a fostului primar de la Berca, acesta susţinând-o inclusiv într-o situaţie în care Mădălina călcase în străchini, ca soţie. Ocazia primului concurs, când a candidat pentru funcţia de director de şcoală, s-a ivit în anul 2017. Lucrurile au fost „aranjate” şi Mădălina avea să fie candidat unic. Din nefericire, a picat şi postul i-a fost dat... soţului Mădălinei, numirea venind de la Inspectorat. Acolo unde Mădălina deja avea „relaţii”. Pentru că suntem la Lecţia de Morală, să spunem (şi) că principala preocupare a Mădălinei, în activitatea profesională şi extra, era „să dea bine la bărbaţi şi să-şi facă şi să-şi menţină relaţii”, citatul fiind ales dintre caracterizările făcute de colegi şi colege, cu care am stat de vorbă. La al doilea concurs, tot la Berca, a cerut voie afară în timpul examinării (!!) – pentru că trăim în România şi Moralitatea se mănâncă pe pâine doar de către puşcăriaşi – iar după ce a revenit a început să scrie! Nici în aceste condiţii nu s-a clasat pe primul loc. Într-o ultimă încercare, pentru a obţine funcţia de director adjunct a participat, alături de alte două colege, la un interviu. A fost a treia! Atunci, „Mama Mare” de la Inspectorat i-a căutat un post de director în judeţ. A ajuns la o şcoală în zona de munte, unde, s-a gândit „Generalul” de la Inspectorat că Mădălina nu avea cum să facă un rău prea mare, fiind vorba de un sistem de învăţământ în regim simultan şi, oricum, era ascunsă la munte! A plecat de acolo după ce s-a pozat de vreo 60 de milioane de lei vechi, motivul fiind o activitate extraşcolară sponsorizată de Petrom, în schimb a uitat, în calitatea de manager de şcoală, să facă achiziţia de lemne pentru perioada de iarnă. Eh, erau doar nişte copii de la munte, şi-ar fi zis Mădălina. În schimb, nu a uitat să-şi prelucreze propria imagine în photo-shop, cu care se afişează pe reţelele de socializare.

Mădălina a avut prima catedră la Pleşcoi, de Berca. Acolo, spun oamenii din sat, profesoara de sport învăţa fetele de clasa a opta cum să facă... sex. Probabil aborda discuţii despre protejare... altfel ar fi trebuit să fie doar problema ei cum îşi... stingea propriile pasiuni!  

Şi, tot la Lecţia de Morală!

„Mi s-a părut nepotrivit să se dea un Ordin de Prefect pentru a se constitui o comisie formată din ISJ, ISU, DSP, Sindicatul Învăţământului şi Prefectură”, se lamenta presei locale Mădălina Neagu, după ce a făcut ceea ce trebuia făcut, adică gestul de onoare, dar s-a arătat afectată că şi de această dată a fost persecutată. Cu alte cuvinte, de ce să fie controlată la activitate?! Reacţia şi atitudinea fostei directoare nu înseamnă altceva decât manifestarea unui alt ifos, care nu are de-a face cu funcţia vremelnică, iar proverbul „Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul”, pare să reflecte parte din adevărata imagine a profesoarei „pentru mersul piticului”, aşa cum se gratulează, între ei, profesorii de sport. Comisia constituită de Prefect este legală, rostul ei fiind tocmai de a verifica eventuale calităţi manageriale asumate şi exprimate în scris, în cazul Mădălinei la finalul cursurilor de „expert în management”, la Braşov. Şi pentru că aici am vrut să ajungem, ce ar spune Mădălina despre condiţia unui anume domn I.G., un coleg binevoitor, din sistem, care i-a pus la dispoziţie propria lucrare de management, iar „diva” nu a făcut altceva decât să modifice numele! Pe bună dreptate, acel domn I.G. ar putea exclama, conform tot unui proverb, „Facerea de bine….!”. E penală? E!

Deputat Ionela Dobrică:
„PNL trunchiază
adevărul și ne lasă
fără păduri”
În contextul raportărilor cetățenilor îngrijorați cu privire la transporturile de lemn, observate din ce în ce mai des de la începutul anului, deputatul social democrat buzoian Ionela Dobrică s-a adresat premierului. Prin întrebarea parlamentară transmisă în luna aprilie, deputatul a cerut guvernului să precizeze cât lemn a fost scos din țară în perioada 1 ianuarie-10 aprilie 2020 exprimat în metri cubi, atât la export, cât și intracomunitar, dar și în perioada similară din anul 2019.  Răspunsul a venit în luna iunie, cu o întârziere de 43 de zile.
 
......................................
Deputat Dănuţ Păle:
„A fost adoptată legea
pentru protecţia animalelor
destinate exportului”
Camera Deputaților a adoptat miercuri Proiectul de Lege privind protecția animalelor destinate exportului în țări terțe. Obiectul de reglementare al acestui act normativ se referă la asigurarea asistenței sanitar-veterinare la efectuarea transportului de animale vii către țări terțe, din afara Uniunii Europene, indiferent că este vorba despre cale rutieră, navală sau aeriană.
.................................
 
Deputat PSD, Sebastian Radu:
„Parlamentul a reparat
nedreptăţile faţă de medici,
făcute de liberali”

 

Guvernul Orban trimisese spe promulgare o ordonanţă de urgenţă în care fuseseră omise, cu bună ştiinţă, mai multe promisiuni făcute medicilor şi personalului sanitar auxiliar, pentru implicarea şi expunerea la riscul infectării cu Covid-19, transpuse în susţineri salariale suplimentare, promisiuni avansate, la un moment dat şi de către preşedintele Iohannis. În timpul dezbaterilor în Camera Inferioară, deputaţii social democraţi au sesizat anomaliile şi au solicitat votul plenului pentru reparaţii. 
 
.............................................
„Noi, cetățenii din Râmnicu Sărat, vrem redeschiderea urgentă a secției ambulatorii a Spitalului din Râmnicu Sărat!”
„Sunt senator de Buzău, ales în anul 2016 în Circumscripția electorală numărul 10 și sunt râmniceancă. Nu am cuvinte ca să îmi arăt întreaga indignare în legătură cu tragedia apărută ca efect direct al transformării unicului spital din Râmnicu Sărat în ”spital-tampon”, în urmă cu două luni și jumătate, printr-un ordin aberant al Ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.
....................................
Deputat Dănuţ Păle,
vicepreşedinte
Comisia pentru Agricultură:
„Banca de Resurse Genetice
de la Buzău
rebuie deblocată!”

Deputatul social democrat, Dănuţ Păle, vicepreşedinte în Comisia pentru Agricultură, readuce în atenţia opiniei publice subiectul rezervat „Băncii de Gene” de la Buzău, un proiect cu reală încărcătură patriotică, gândit şi adus până la stadiul de Ordonanţă de Urgenţă de şeful Laboratorului de Cercetare de la Experimentala Buzău, dr.ing Costel Vânătoru, împreună cu autorităţile locale şi parlamentarii social democraţi buzoieni. Iată observaţiile pe care deputatul buzoian le-a transmis pe pagina personală de socializare.

.....................................

 
Consiliul Județean Buzău
își pune la dispoziție
toate resursele
în lupta cu
această pandemie!
Plenul Consiliului Județean a validat Dispozitia Președintelui privind alocarea sumei de 1.000.000 lei către Spitalul Județean de Urgență Buzău!
Astăzi va ajunge la Buzău prima parte a comenzii de materiale de protecție, iar mâine vor sosi testele pentru personalul medical.
................................
Se restricționează
accesul cetățenilor
în clădirea
Consiliului Județean

În contextul evoluţiei epidemiei cu coronavirus COVID – 19, în regim de urgenţă, pentru accesul cetăţenilor în sediul administrativ al Consiliului Judeţean Buzău, se vor lua următoarele măsuri:

Citeşte mai departe...

 

EDITORIAL

Președintele-Călare

-Pe-Jumătate

-De-Guvern-Șchiop.

Autor: Marcel Ciolacu, președinte PSD

 

28 mai 2020

Ministrul sănătății ne anunță că vom reveni la o viață “relativ” normală abia din august și vrea, probabil, să-i fim și recunoscători pentru asta. Adică să mai stăm două luni în starea asta de alertă care înseamnă maxim interes pentru afacerile liberalilor pe bani publici și minimă preocupare pentru repornirea economiei.

Citeşte mai departe...

.........................................

UIMITORUL RADU DE LA AFUMAŢI

Măi vericilor, dacă pricepeţi cât de cât cum merg treburile în ţara asta, sunteţi de acord cu mandea că nimic nu-i nou sub soare de câteva sute de ani.

Citeşte mai departe...


Warning: getimagesize(images/52bis6/poezie.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/muntencc/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1558

Warning: getimagesize(images/52bis6/poezie.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/muntencc/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1558
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/52bis6/poezie.jpg'
There was a problem loading image 'images/52bis6/poezie.jpg'
Diplomaţia Principatelor Unite
adi sfintes carte.jpg
„Diplomaţia Principatelor Unite” este noua carte a lui Buga Sfinteş Vasilică Edmond, apărută la editura TEOCORA.
................................
„Cele mai frumoase poeme“
poezie.jpg
Casa de Cultură a Sindicatelor Buzău, în colaborare cu Fundaţia Academică „V. Voiculescu” şi Asociaţia Culturală „Renaşterea Buzoiană”, prin intermediul revistei „Cartelul metaforelor”, organizează prima ediţie a Concursul de creaţie literară „Cele mai frumoase poeme ale anului”.

... de la Politie


Warning: getimagesize(images/furt-telefon-cluj.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/muntencc/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1558

Warning: getimagesize(images/furt-telefon-cluj.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/muntencc/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1558
Atenţie la escroci! În ziua de 15 septembrie a.c., în intervalul orar 10.00 – 13.00, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii...
Prinşi la pescuit cu plase monofilament Marţi după-amiază, în jurul orei 18.00, un echipaj din cadrul Secţiei 3 poliţie rurală Berca au surprins doi bărbaţi din comuna Săpoca, în vârstă de 40 şi 42 de ani, care...
Dezbateri pe teme preventive cu elevi de diferite vârste      În ziua de 11 iunie a.c., poliţişti din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului...
Flagrant în curtea unei societăți comerciale În ziua de 11 iunie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Vintilă Vodă au surprins un bărbat de 28 de ani din judeţul Prahova care,...
Bănuit de furtul unui telefon mobil, identificat de poliţişti Multithumb found errors on this page: There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' În...

Copyright © 2014 SC MUNTENIA PRINT SRLSome informations of script : //disableSelection(document.body) = Disable text selecting on the entire body //disableSelection(document.getElementById("mydiv")) = Disable text selection on element with id="mydiv" disableSelection(document.body) = Disable text selecting on the entire body of page(s)