Share

romeo_romascanu_toma1.jpg      Acesta este targetul organizaţiei judeţene, anunţat vinerea trecută, la prima conferinţă de presă organizată după ce PSD a trecut în Opoziţie. De altfel, va fi reluată o obişnuinţă, formată pe timpul fostului lider local, doctorul Ion Vasile, când în fiecare vineri, la ora 11.30, social democraţii buzoieni se întâlneau cu presa locală.

     Chiar dacă preşedintele Marcel Ciolacu nu a fost prezent, purtătorul de cuvânt al organizaţiei, senatorul Lucian Romaşcanu şi-a îndeplinit misiunea cu destulă uşurinţă, mai ales că a avut de prezentat realizări impresionante ale politicienilor social democraţi trimişi de buzoieni în Parlamentul României, de la 2016 până acum. „Din punctul meu de vedere, cifrele judeţului Buzău sunt impresionante; avem aduşi pentru investiţii 1,328 mi liarde lei, fonduri europene pentru investiţii de 639 milioane lei, iar ultimii bani veniţi pe fonduri de dezvoltare şi investiţii se ridică la 480 milioane lei. Sunt sume pe care judeţul Buzău nu le-a avut niciodată şi care se regăsesc în proiecte care fac viaţa oamenilor mai bună”, a spus senatorul Romaşcanu.

Afirmaţie întărită şi de primarul Toma, care susţine, la rândul său, că vorbim despre cea mai mare sumă care i-a fost repartizată vreodată judeţului – „nici măcar pe vremea comuniştilor nu s-au primit atât de mulţi bani” -, sumă importantă destinată investiţiilor, care va fi utilizată în perioada imediat următoare: „Până acum nu am avut bani mulţi pentru investiţii, însă banii mulţi vin de acum înainte”.

     Liderul organizaţiei municipale a Partidului Social Democrat, primarul Constantin Toma, a spus că rezultatele bune ale guvernării răsfrânte asupra Buzăului se datorează în bună măsură reprezentanţilor PSD din judeţ în Parlament şi în guvern, dar baza o reprezintă munca partidului: „Totuşi, eu văd în aceste rezultate o centrare pe partid şi nu pe doamna Viorica Dăncilă, pentru că aceste rezultate nu sunt nici ale Vioricăi, nici ale lui Marcel (Ciolacu, n.r.), nici ale lui Romaşcanu, nici ale lui Toma. Sunt rezultatele muncii unui partid, iar acest lucru se vede. Gândiţi-vă, fără votul în Consiliul Local, nu făceam niciodată nimic, puteam să visez eu cai verzi pe pereţi, să u geniul geniilor (…) S-au făcut lucruri şi se fac lucruri. Iar sprijinul lui Marcel Ciolacu… Eu vă spun în stilul propriu, la început nu prea credeam că va face o echipă performantă, pentru că nu a fost uşor; a preluat partidul într-o anumită conjunctură şi, încet-încet a început să facă echipă, să se vadă şi acest lucru. Este extraordinar şi pentru municipiul Buzău şi îndrăznesc să spun şi pentru judeţul Buzău”, a spus primarul Constantin Toma.

      Revenind la targetul organizaţiei judeţene PSD pentru prezidenţialele din 10 noiembrie, acesta va fi atins prin strategia care a clasat-o întotdeauna pe primele locuri la alegeri. „Este aceeaşi strategie care ne-a făcut să fim în primele locuri întotdeauna în alegerile din Buzău: noi avem organizaţii extrem de bine puse la punct, cu oameni în absolut toate localităţile, oameni care sunt în măsură să transmită mesajele noastre aproape de la om la om, suntem foarte bine dotaţi cu materiale de campanie, vom în măsură să dăm toate realizările pe care guvernarea PSD le-a avut în ultimii trei ani prin materiale scrise, suntem prezenţi peste tot. Strategia noastră nu este una secretă.

      Suntem  o echipă, avem 77 de primari, foarte mulţi consilieri, suntem împărţiţi pe zone, nu există localitate pe care să nu o acoperim, avem materiale, vom face materiale la nivel local şi judeţean. Important este să fim peste tot, în fiecare localitate, să vorbim cu oamenii, să fim şi în mediul on-line; dar ceea ce este mai important este că suntem foarte mulţi, suntem o echipă bună”, a spus vicepreşedintele Consiliului judeţean, Romeo Lungu, secretar executiv al PSD Buzău.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Sebastian Radu, deputat PSD:
„Un viitor
cu acești oameni la putere
devine, în cel mai bun caz,
foarte sumbru”!

Ministrul demis al sănătății și repropus de PNL a primit aviz negativ în urma audierilor în comisiile reunite ale Parlamentului. La audieri a participat, ca membru al Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților, și deputatul social democrat buzoian Sebastian Radu. Acesta a adresat întrebări ministrului propus Victor Costache.

Citeşte mai departe...

......................................
Comisia pentru
buget, finanţe şi bănci -
vizită în
Republica Populară Chineză
Comisia pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor a efectuat, în perioada 14 -18 octombrie 2019, o vizită în R.P. Chineză, la invitaţia preşedintelui Comisiei pentru afaceri bugetare a Comitetului Permanent al Adunării Naţionale Populare chineze, Shi Yaobin.
..................................
Legea ridesharing-ului,
adoptată de
Camera Deputaților 

 

Plenul Camerei Deputaților a adoptat marți Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 49/2019 privind activitățile de transport alternativ.

În cadrul procedurii legislative parlamentare de adoptare a ordonanței, deputatul social-democrat buzoian Ionela Dobrică, secretar al Comisiei pentru transporturi și infrastructură și vicepreședinte al celei de IT, a depus o serie de amendamente care au rolul de a îmbunătăți actul normativ și a crea noi oportunități de dezvoltare a ridesharing-ului.

Citeşte mai departe...

....................................

Soluţii pentru
rezolvarea crizei
examenului de rezidenţiat

 

În Parlamentul României se află în procedură legislativă Propunerea pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr.18/2009 privind organizarea şi finanţarea rezidenţiatului. Propunerea de act normativ a fost inițiată de mai mulți parlamentari și prevede, printre altele, introducerea corelărilor necesare privind posibilitatea efectuării rezidențiatului inclusiv în cabinetele individuale de medicină de familie, precum și în unități sanitare ale ministerelor cu rețea proprie sau în unități sanitare aflate în administrarea unităților publice locale.
Proiect de viaţă
la 40 de ani

Ziua de 21 februarie este închinată, spre sărbătoare, limbii materne, ceea ce ne-ar putea îndreptăţi să spunem că este şi ziua comunităţii din care facem parte.
Oamenii pot avea idei bune pentru orice fel de proiect la orice vârstă, însă conform cercetărilor, aceia care au atins bariera celor 40 de ani, care în folclorul românesc este cunoscută sub sintagma „a doua tinereţe”, au mai multe şanse de a-şi transforma ideile într-un real succes şi să depăşească mai uşor problemele.

Citeşte mai departe...

.........................................

UIMITORUL RADU DE LA AFUMAŢI

Măi vericilor, dacă pricepeţi cât de cât cum merg treburile în ţara asta, sunteţi de acord cu mandea că nimic nu-i nou sub soare de câteva sute de ani.

Citeşte mai departe...


Warning: getimagesize(images/52bis6/poezie.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/muntencc/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1558

Warning: getimagesize(images/52bis6/poezie.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/muntencc/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1558
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/52bis6/poezie.jpg'
There was a problem loading image 'images/52bis6/poezie.jpg'
Diplomaţia Principatelor Unite
adi sfintes carte.jpg
„Diplomaţia Principatelor Unite” este noua carte a lui Buga Sfinteş Vasilică Edmond, apărută la editura TEOCORA.
................................
„Cele mai frumoase poeme“
poezie.jpg
Casa de Cultură a Sindicatelor Buzău, în colaborare cu Fundaţia Academică „V. Voiculescu” şi Asociaţia Culturală „Renaşterea Buzoiană”, prin intermediul revistei „Cartelul metaforelor”, organizează prima ediţie a Concursul de creaţie literară „Cele mai frumoase poeme ale anului”.

... de la Politie


Warning: getimagesize(images/furt-telefon-cluj.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/muntencc/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1558

Warning: getimagesize(images/furt-telefon-cluj.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/muntencc/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1558
Atenţie la escroci! În ziua de 15 septembrie a.c., în intervalul orar 10.00 – 13.00, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii...
Prinşi la pescuit cu plase monofilament Marţi după-amiază, în jurul orei 18.00, un echipaj din cadrul Secţiei 3 poliţie rurală Berca au surprins doi bărbaţi din comuna Săpoca, în vârstă de 40 şi 42 de ani, care...
Dezbateri pe teme preventive cu elevi de diferite vârste      În ziua de 11 iunie a.c., poliţişti din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului...
Flagrant în curtea unei societăți comerciale În ziua de 11 iunie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Vintilă Vodă au surprins un bărbat de 28 de ani din judeţul Prahova care,...
Bănuit de furtul unui telefon mobil, identificat de poliţişti Multithumb found errors on this page: There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' În...

Copyright © 2014 SC MUNTENIA PRINT SRLSome informations of script : //disableSelection(document.body) = Disable text selecting on the entire body //disableSelection(document.getElementById("mydiv")) = Disable text selection on element with id="mydiv" disableSelection(document.body) = Disable text selecting on the entire body of page(s)