Share
vlase1.jpgBinecunoscutul om de afaceri buzoian, Gheorghe Vlase, va fi coordonatorul unui proiect politic ce urmează să fie implementat la nivelul judeţului Buzău, precum şi la nivelul şi prin intermediul filialelor din zona geografică Sud-Est a României.
Economist recunoscut în branşă, Gheorghe Vlase a demonstrat, în mai multe rânduri, că este dispus la travaliu chiar şi dincolo de mediul de afaceri. Este cel care a pus pe picioare partidul lui Tăriceanu la Buzău, după ce, într-o altă experienţă în zona politicului local, a reorganizat structurile în teritoriu ale partidului în numele căruia acum reapare pe scena politică buzoiană.
 
„Dragi prieteni,
Dintotdeauna am fost preocupat de binele comunităţii în care trăiesc şi muncesc, conştientizând faptul că ridicarea standardului de viaţă - economic, cultural, educativ  – al societăţii româneşti, în general, ar trebui să constituie un prilej de reflecţie şi de acţiune pentru fiecare dintre noi.

Anul 2016, m-a găsit activând ca lider local al Partidului Liberal Reformator, condus de d-l Tăriceanu. Reuşisem, în decurs de câţiva ani, înconjurat de o echipă entuziastă, să constitui o filială puternică, în plină dezvoltare, în judeţul Buzău. La alegerile prezidenţiale din 2014, obţinusem 9%, şi, în 2016, conform sondajelor locale, eram creditaţi în jurul a 11%. În ciuda acestor realizări, actualul preşedinte al Senatului a hotărât, din motive obscure, să mă îndepărteze. În acel moment am anunţat că mă voi retrage din politică.

Au trecut aproape trei ani, în care am asistat la această luptă oarbă, la zăngănitul săbiilor, din care lipseşte adevărata miză: preocuparea pentru viaţa cetăţeanului de rând, cu problemele lui stringente. Am văzut că modificările legislative, fiscale, administrative, nu aduc un plus de confort şi bunăstare. De 25 de ani lucrez în domeniul privat, fiind economist de profesie, şi ştiu realitatea dură cu care se confruntă majoritatea meseriaşilor, a micilor întreprinzători şi a celor mijlocii! Cunosc, de asemenea, greutăţile cu care se confruntă multe categorii de tineri, care vor să părăsească ţara, sau a majorităţii pensionarilor care trăiesc de pe o zi pe alta. 
În acest timp am aflat de nenumăratele abuzuri la care au fost supuşi cetăţeni nevinovaţi. Mi-am spus că poate este doar o manipulare, o exagerare, până când, iată, multe dintre acele abuzuri au fost dovedite în instanţe. Mai mult decât atât, chiar eu, în anul care a trecut, am avut de suferit din cauza unora care cred că pot face orice în ţara asta şi care îşi închipuie că nu vor plăti.

Acesta a fost contextul în care, în decembrie 2018, am fost contactat de conducerea Partidului Umanist Român, cu care am avut un schimb de opinii despre situaţia politică, economică a ţării. Am remarcat două lucruri esenţiale în programul acestui partid: faptul că îşi propune să sprijine libera iniţiativă şi să lupte prin orice mijloace democratice împotriva abuzurilor.
Ca urmare a acestor discuţii, mi s-a propus să devin liderul Filialei Buzău a P.U.R, şi să devin Coordonator al Filialelor din Regiunea de Sud-Est. După un răgaz de gândire, regăsindu-mă în valorile umaniste ale acestui partid, am acceptat propunerea şi am trecut rapid la treabă, astfel încât, astăzi, pot spune că filialele de care mă ocup sunt perfect structurate şi funcţionale. La Buzău, există deja un sediu, aflat în curs de amenajare, pe care îl vom inaugura în scurt timp.

Am înfiinţat această pagină din dorinţa de a dialoga sincer, de a afla despre problemele cu care vă confruntaţi. Vă stau la dispoziţie şi aştept orice sugestie din partea dumneavoastră.

Vă mulţumesc!

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Deputatul
SORIN LAZĂR 
invitat la evenimentul
“Gala BURSA”

Joi, 14 noiembrie, în majestuosul Palat al Parlamentului, cu stil şi eleganţă, s-a desfăşurat evenimentul „Gala BURSA”, unde au fost marcaţi 29 de ani de apariţie neîntreruptă a cotidianului BURSA.
Timp de aproape cinci ore, Salonul de Recepţii de la Parlament a reunit peste 500 de invitaţi - miniştri, ambasadori, bancheri, investitori din ţară şi străinătate, precum şi personalităţi din piaţa de capital şi alte sectoare ale economiei.
Gala BURSA s-a bucurat de prezenţa unui invitat special, care a venit din Singapore să demareze proiecte de o importanţă deosebită în sectorul smart din ţara noastră. Herjeet Rehki, WorldWide Director Digital City Division în grupul DellTech, a fost keynote speaker-ul Galei BURSA.
......................................
Comisia pentru
buget, finanţe şi bănci -
vizită în
Republica Populară Chineză
Comisia pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor a efectuat, în perioada 14 -18 octombrie 2019, o vizită în R.P. Chineză, la invitaţia preşedintelui Comisiei pentru afaceri bugetare a Comitetului Permanent al Adunării Naţionale Populare chineze, Shi Yaobin.
..................................
Legea ridesharing-ului,
adoptată de
Camera Deputaților 

 

Plenul Camerei Deputaților a adoptat marți Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 49/2019 privind activitățile de transport alternativ.

În cadrul procedurii legislative parlamentare de adoptare a ordonanței, deputatul social-democrat buzoian Ionela Dobrică, secretar al Comisiei pentru transporturi și infrastructură și vicepreședinte al celei de IT, a depus o serie de amendamente care au rolul de a îmbunătăți actul normativ și a crea noi oportunități de dezvoltare a ridesharing-ului.

Citeşte mai departe...

....................................

Soluţii pentru
rezolvarea crizei
examenului de rezidenţiat

 

În Parlamentul României se află în procedură legislativă Propunerea pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr.18/2009 privind organizarea şi finanţarea rezidenţiatului. Propunerea de act normativ a fost inițiată de mai mulți parlamentari și prevede, printre altele, introducerea corelărilor necesare privind posibilitatea efectuării rezidențiatului inclusiv în cabinetele individuale de medicină de familie, precum și în unități sanitare ale ministerelor cu rețea proprie sau în unități sanitare aflate în administrarea unităților publice locale.
„Moartea”
lui Dan Puric
Nu ştiu dacă, în viaţa asta, facem mai mult de a căuta drumul spre moarte . Inconştient, desigur !
Poate pentru că existenţa noastră este atât de efemeră. Viaţa e scurtă, e limitată, are o suficienţă impardonabilă, asta e clar. Unii o trăiesc cu încrederea nemuririi, alţii se nasc atotcunoscători, unii caută iubirea şi în moarte, alţii uită de ce sunt pe lume, îmbătaţi de putere.

.........................................

UIMITORUL RADU DE LA AFUMAŢI

Măi vericilor, dacă pricepeţi cât de cât cum merg treburile în ţara asta, sunteţi de acord cu mandea că nimic nu-i nou sub soare de câteva sute de ani.

Citeşte mai departe...


Warning: getimagesize(images/52bis6/poezie.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/muntencc/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1558

Warning: getimagesize(images/52bis6/poezie.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/muntencc/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1558
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/52bis6/poezie.jpg'
There was a problem loading image 'images/52bis6/poezie.jpg'
Diplomaţia Principatelor Unite
adi sfintes carte.jpg
„Diplomaţia Principatelor Unite” este noua carte a lui Buga Sfinteş Vasilică Edmond, apărută la editura TEOCORA.
................................
„Cele mai frumoase poeme“
poezie.jpg
Casa de Cultură a Sindicatelor Buzău, în colaborare cu Fundaţia Academică „V. Voiculescu” şi Asociaţia Culturală „Renaşterea Buzoiană”, prin intermediul revistei „Cartelul metaforelor”, organizează prima ediţie a Concursul de creaţie literară „Cele mai frumoase poeme ale anului”.

... de la Politie


Warning: getimagesize(images/furt-telefon-cluj.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/muntencc/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1558

Warning: getimagesize(images/furt-telefon-cluj.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/muntencc/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1558
Atenţie la escroci! În ziua de 15 septembrie a.c., în intervalul orar 10.00 – 13.00, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii...
Prinşi la pescuit cu plase monofilament Marţi după-amiază, în jurul orei 18.00, un echipaj din cadrul Secţiei 3 poliţie rurală Berca au surprins doi bărbaţi din comuna Săpoca, în vârstă de 40 şi 42 de ani, care...
Dezbateri pe teme preventive cu elevi de diferite vârste      În ziua de 11 iunie a.c., poliţişti din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului...
Flagrant în curtea unei societăți comerciale În ziua de 11 iunie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Vintilă Vodă au surprins un bărbat de 28 de ani din judeţul Prahova care,...
Bănuit de furtul unui telefon mobil, identificat de poliţişti Multithumb found errors on this page: There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' În...

Copyright © 2014 SC MUNTENIA PRINT SRL