booked.net

Share

sorin_vasile.jpg„Nu cred că se poate tehnic.... În aceste 2 săptămâni preşedintele nu poate învăţa limba analfabeţilor care este şi limba proastei proastelor... Veorica...  Şi bineînţeles a celor 2 milioane de proşti inclusiv din comunitatea mea care au votat-o...”.

Acum, haideţi să lucrăm cu materialul clientului. Textul de mai sus este creaţia stimabilului Sorin Vasile, de la Săpoca, candidatul liberalilor pentru Primărie. El spune despre Viorica Dăncilă că este „proasta proastelor”, dar nu-şi poate înfrâna vărsăturile de fiere şi aruncă anatema şi pe alte două milioane de români, care au votat cu Dăncilă-PSD, „inclusiv”  votanţii din aceeaşi categorie, din comuna Săpoca. Asta se întâmpla în data de 11 noiembrie, 2019, cu 13 zile(!) înainte de turul doi al acelor prezidenţiale. La acel moment, în toată comuna Săpoca se cunoştea intenţia lui Sorin Vasile, contabilul Primăriei, de a candida la alegerile locale. Şi tot de atunci a lăsat el de înţeles că nu va candida din partea „proştilor” de pesedişti! Tot de atunci am început şi noi să fim atenţi la declaraţiile publice pe care le-a făcut...

Păi, bine măi, freier-ule, tu ce fel de primar ai vrea să fii?! Nu al tuturor cetăţenilor comunei Săpoca?! Pentru tine alegătorii sunt de două categorii: proşti şi deştepţi? Dar nu şi unii şi ceilalţi ţi-au adus până acum dările la Primărie, de te-ai umflat cu salarii lunare nesimţite? Nu şi de pe urma celor „proşti” , carevasăzică, ai avut tu servici?

La acest moment, identificând adevărata faţă a celui care vrea voturi de la cetăţeni, facem o dezvăluire, singurul scop fiind acela de a lămuri votanţii din comuna Săpoca despre calitatea candidatului Sorin Vasile.  Surse din Primărie ne-au informat că la momentul autosuspendării din funcţia de contabil, pentru a intra în campania electorală, liberalul de ocazie Sorin Vasile a „pitit” prin diverse conturi „inventate” de el, nu mai puţin de 3 (trei) miliarde de lei, din bugetul local. Bani ce ar fi trebuit să constituie plăţi pentru achiziţii ori servicii contractate de administraţia locală. În locul său, Sorin Vasile lăsase o „fătucă” fără experienţă, care nu s-ar fi putut descurca în hăţişul contabilicesc, dar mai grav, Primăria  ar fi riscat să nu mai funcţioneze cel puţin până la terminarea alegerilor! Din fericire, primarul interimar, sub îndrumarea administratorului public Iulian Manea, a solicitat servicii de contabilitate de la Asociaţia Comunelor din România şi astfel banii au fost readuşi în conturile de drept. Odată plecat contabilul din Primărie, funcţionarii au prins curaj, şi ne-au spus că, după părerea lor, acei bani ar fi putut acoperi cheltuielile lui Sorin Vasile pentru campanie! Curat murdar!!!

b_800_600_16777215_00_images_M2020(8)_sorin_vasile2.jpg

Deputatul Dănuţ Păle:

„Personalul ANSVSA

își va primi drepturile”

Proiectul de Lege pentru completarea articolului 39 din Legea-cadru nr.153/2017 privind salarizarea personalului din fonduri publice a fost adoptat marți de plenul Camerei Deputaților.

Acest proiect, inițiat de deputatul social democrat buzoian Dănuț Păle, vicepreședinte al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice, are ca obiect de reglementare acordarea sporurilor specifice pentru personalul din cadrul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și al unităților subordonate care nu a avut în plată sporuri în luna decembrie 2019, respectiv pentru personalul nou-încadrat.

Citeşte aici...

 

.....................................

Lucian Romașcanu:

„Guvernul criminal și incompetent al lui Iohannis este responsabil de criza în Sănătate!”
Purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, senatorul de Buzău Lucian Romașcanu, a declarat că președintele Klaus Iohannis apără Guvernul PNL „criminal și incompetent”, un Executiv care a cauzat criza sanitară. El a adăugat că PSD a acționat mereu responsabil, a votat starea de urgență, a susținut modificări legislative necesare gestionării pandemiei, relatează “Agerpres”. „Guvernul PNL a scăpat situația de sub control cu pandemia.
...........................................
Deputat Ionela Dobrică:
„PNL trunchiază
adevărul și ne lasă
fără păduri”
În contextul raportărilor cetățenilor îngrijorați cu privire la transporturile de lemn, observate din ce în ce mai des de la începutul anului, deputatul social democrat buzoian Ionela Dobrică s-a adresat premierului. Prin întrebarea parlamentară transmisă în luna aprilie, deputatul a cerut guvernului să precizeze cât lemn a fost scos din țară în perioada 1 ianuarie-10 aprilie 2020 exprimat în metri cubi, atât la export, cât și intracomunitar, dar și în perioada similară din anul 2019.  Răspunsul a venit în luna iunie, cu o întârziere de 43 de zile.
 
......................................
Deputat Dănuţ Păle:
„A fost adoptată legea
pentru protecţia animalelor
destinate exportului”
Camera Deputaților a adoptat miercuri Proiectul de Lege privind protecția animalelor destinate exportului în țări terțe. Obiectul de reglementare al acestui act normativ se referă la asigurarea asistenței sanitar-veterinare la efectuarea transportului de animale vii către țări terțe, din afara Uniunii Europene, indiferent că este vorba despre cale rutieră, navală sau aeriană.
CONSILIUL
JUDEŢEAN BUZĂU
......................................
La Buzău și la Pârscov la 136 de ani de la naștere.
Biblioteca Judeţeană „Vasile Voiculescu”, între organizatori la omagierea amfitrionului
Mai mulți oameni de cultură și reprezentanți ai unor instituții culturale din Buzău au luat parte vineri, 9 octombrie, la o întâlnire cu rolul de a omagia personalitatea Vasile Voiculescu. Evenimentul prilejuit de împlinirea a 136 de ani de la nașterea marelui poet buzoian a avut loc la bustul lui Voiculescu, amplasat în parcul din spatele Palatului Comunal, unde au fost depuse flori.
..........................................
Ziua Satului Românesc,
organizată în premieră la Buzău odată cu deschiderea magazinului de suveniruri
Muzeul Județean Buzău a organizat, în prima decadă a lunii octombrie, prima ediție a Zilei Satului Românesc, eveniment realizat alături de Colegiul Național de Artă „George Apostu” Bacău și Complexul Muzeal „Iulian Antonescu” din Bacău. De asemenea, parteneri au fost Asociația #better, Grupul Rural al Ordinului Arhitecților din România și Casa cu Blazoane Chiojdu a Uniunii Arhitecților din România.
...................................
COVID-ul restrânge manifestările de Ziua Națională a României și Sărbătorile de iarnă
Consiliul Județean Buzău se întrunește joi în ședință ordinară pentru a-și da aprobarea pentru câteva proiecte de hotărâre, printre care și alocarea unor fonduri pentru sărbătorile de sfârșit de an. În acest an, Ziua Națională a României și Sărbătorile de iarnă sunt marcate de situația epidemiologică generată de pandemia de COVID – 19, ceea ce face ca aria acțiunilor obișnuite din alți ani să e semnificativ restrânsă, susțin reprezentanții Consiliului Județean Buzău.
...................................
Consilierii judeţeni şi-au încheiat misiunea!
Consilierii județeni din mandatul 2016-2020 s-au reunit, joi, în ultima ședință, ca să-şi dea votul pentru șase proiecte de hotărâre. Cei mai mulți dintre aleși se vor regăsi și în viitorul deliberativ județean, însă Executivul Consiliului Județean a ținut să le răsplătească cu diplome de excelență susținerea pentru proiectele derulate în ultimii patru ani.
 

.........................................

UIMITORUL RADU DE LA AFUMAŢI

Măi vericilor, dacă pricepeţi cât de cât cum merg treburile în ţara asta, sunteţi de acord cu mandea că nimic nu-i nou sub soare de câteva sute de ani.

Citeşte mai departe...

... de la Politie


Warning: getimagesize(images/furt-telefon-cluj.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/muntencc/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1558

Warning: getimagesize(images/furt-telefon-cluj.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/muntencc/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1558
Atenţie la escroci! În ziua de 15 septembrie a.c., în intervalul orar 10.00 – 13.00, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii...
Prinşi la pescuit cu plase monofilament Marţi după-amiază, în jurul orei 18.00, un echipaj din cadrul Secţiei 3 poliţie rurală Berca au surprins doi bărbaţi din comuna Săpoca, în vârstă de 40 şi 42 de ani, care...
Dezbateri pe teme preventive cu elevi de diferite vârste      În ziua de 11 iunie a.c., poliţişti din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului...
Flagrant în curtea unei societăți comerciale În ziua de 11 iunie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Vintilă Vodă au surprins un bărbat de 28 de ani din judeţul Prahova care,...
Bănuit de furtul unui telefon mobil, identificat de poliţişti Multithumb found errors on this page: There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' În...

Copyright © 2014 SC MUNTENIA PRINT SRLSome informations of script : //disableSelection(document.body) = Disable text selecting on the entire body //disableSelection(document.getElementById("mydiv")) = Disable text selection on element with id="mydiv" disableSelection(document.body) = Disable text selecting on the entire body of page(s)