booked.net

Share

sorin_vasile.jpg„Nu cred că se poate tehnic.... În aceste 2 săptămâni preşedintele nu poate învăţa limba analfabeţilor care este şi limba proastei proastelor... Veorica...  Şi bineînţeles a celor 2 milioane de proşti inclusiv din comunitatea mea care au votat-o...”.

Acum, haideţi să lucrăm cu materialul clientului. Textul de mai sus este creaţia stimabilului Sorin Vasile, de la Săpoca, candidatul liberalilor pentru Primărie. El spune despre Viorica Dăncilă că este „proasta proastelor”, dar nu-şi poate înfrâna vărsăturile de fiere şi aruncă anatema şi pe alte două milioane de români, care au votat cu Dăncilă-PSD, „inclusiv”  votanţii din aceeaşi categorie, din comuna Săpoca. Asta se întâmpla în data de 11 noiembrie, 2019, cu 13 zile(!) înainte de turul doi al acelor prezidenţiale. La acel moment, în toată comuna Săpoca se cunoştea intenţia lui Sorin Vasile, contabilul Primăriei, de a candida la alegerile locale. Şi tot de atunci a lăsat el de înţeles că nu va candida din partea „proştilor” de pesedişti! Tot de atunci am început şi noi să fim atenţi la declaraţiile publice pe care le-a făcut...

Păi, bine măi, freier-ule, tu ce fel de primar ai vrea să fii?! Nu al tuturor cetăţenilor comunei Săpoca?! Pentru tine alegătorii sunt de două categorii: proşti şi deştepţi? Dar nu şi unii şi ceilalţi ţi-au adus până acum dările la Primărie, de te-ai umflat cu salarii lunare nesimţite? Nu şi de pe urma celor „proşti” , carevasăzică, ai avut tu servici?

La acest moment, identificând adevărata faţă a celui care vrea voturi de la cetăţeni, facem o dezvăluire, singurul scop fiind acela de a lămuri votanţii din comuna Săpoca despre calitatea candidatului Sorin Vasile.  Surse din Primărie ne-au informat că la momentul autosuspendării din funcţia de contabil, pentru a intra în campania electorală, liberalul de ocazie Sorin Vasile a „pitit” prin diverse conturi „inventate” de el, nu mai puţin de 3 (trei) miliarde de lei, din bugetul local. Bani ce ar fi trebuit să constituie plăţi pentru achiziţii ori servicii contractate de administraţia locală. În locul său, Sorin Vasile lăsase o „fătucă” fără experienţă, care nu s-ar fi putut descurca în hăţişul contabilicesc, dar mai grav, Primăria  ar fi riscat să nu mai funcţioneze cel puţin până la terminarea alegerilor! Din fericire, primarul interimar, sub îndrumarea administratorului public Iulian Manea, a solicitat servicii de contabilitate de la Asociaţia Comunelor din România şi astfel banii au fost readuşi în conturile de drept. Odată plecat contabilul din Primărie, funcţionarii au prins curaj, şi ne-au spus că, după părerea lor, acei bani ar fi putut acoperi cheltuielile lui Sorin Vasile pentru campanie! Curat murdar!!!

b_800_600_16777215_00_images_M2020(8)_sorin_vasile2.jpg

 

Laurenţiu Ţepeluş,
deputat PSD Buzău:
Strategia PNL,
ghinionul României

Deşi România este lovită de furtuni, inundaţii, creşteri de preţuri, economia distrusă, efectele devastatoare ale pandemiei, nimic nu abate Guvernul Cîţu de la unicul scop: alegerile în care pot să mai rupă un pic de putere pentru a-şi satisface setea de acces la funcţii şi bani publici.
.......................................
După trei ani
de activităţi în parteneriat,
Colegiul Economic Buzău
a încheiat
un proiect internaţional
Vara lui 2021 înseamnă pentru Colegiul Economic Buzău finalizarea unui nou proiect european. Este vorba despreparteneriatul strategic între unităţi şcolare Ka229, finanţat prin programul Erasmus+ al Comisiei Europene, ”Let us Bring Europe Together for heritage”/ 2018-1-ES01-KA229-049878_2.
.................................
Iniţiativă civică,
în favoarea elevilor,
preluată de PSD:
Vouchere în valoare
de 250 de lei,
pentru achiziţia
de bunuri
şi servicii culturale
Elevii ar putea beneficia de vouchere în valoare de 250 de lei pentru achiziţia de bunuri şi servicii culturale. Iniţiativa civică a fost dezbătută ieri în Comisia pentru învăţământ din Parlament, susţinută şi de deputaţii buzoieni Laurenţiu Ţepeluş şi Romeo Lungu.
......................................
 
Senatorul Lucian Romaşcanu:
„Alina Ghorgiu
a recunoscut că
PNL a pierdut alegerile
în 2020!”
 
Alegerile pentru noua conducere a Partidului Naţional Liberal scot în prim plan diverşi lideri, care aleg să se poziţioneze, la vedre, de o parte sau de cealaltă, într-una dintre cele două tabere formate. De pildă, senatorul liberal Alina Ghorghiu l-a atacat zilele trecute, pe un post naţional de televiziune, pe actualul preşedinte al PNL, Ludovic Orban, spunând că este nevoie de o schimbare la vârful partidului.
......................................
Pas cu pas, de la România educată, la România eşuată prin ocupaţia Iohannisto-Penelisto-Useristă!
„…..De reuşita PNRR depinde într-o mare măsură cum va arăta viitorul societăţii noastre”, declara pompos şi apăsat acum câteva zile artizanul grupării de interese penelisto-useriste care are pretenţia de a guverna România asemenea unor satrapi care şi-au cumpărat ţară şi, odată cu ea, servitori.
..........................................
Deputatul buzoian
Romeo Lungu
îl chestionează
pe ministrul Oros,
de la Agricultură:
 „Ce vor primi
fermierii români,
în locul
programului Tomata?!”
În contextul întârzierii programului de sprijin pentru fermierii care cultivă legume în spaţii protejate, deputatul PSD Romeo Daniel Lungu i-a adresat o întrebare parlamentară ministrului agriculturii, Adrian Oros. Social-democratul buzoian îşi doreşte să afle când va fi implementat programul, dar, mai ales, când vor primi legumicultorii banii pentru înfiinţarea culturilor.
...........................................
Deputatul buzoian
Andi Cristea
a fost ales la şefia
Grupului parlamentar
de prietenie
cu Republica Singapore
„Am onoarea ca de astăzi (n.r.-11 mai a.c.) în urma votului acordat în şedinţa plenului reunit al Parlamentului, să conduc Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Singapore.

Deşi m-am stabilit de aproape doi ani în Zagreb, Croaţia, şi m-am adaptat destul de bine, fiindcă am copiii şi nepoţii alături, nu pot să nu mă gândesc la ţara şi locurile unde am văzut lumina zilei şi am trăit peste trei sferturi de veac, străduindu-mă să le fac cunoscută istoria, să prezint unele personalităţi care au dat viaţă şi faimă acestor locuri.

Cu salutări prieteneşti!

Începuturile şi evoluţia iluminatului la  Buzău

Aplicarea prevederilor Regulamentului Organic (prima lege organică cvasiconstituţională a Principatelor Române promulgată de către administraţia reusească în perioada 1831-1832 şi valabilă până în 1856) a presupus şi rezolvarea unor probleme edilitar-urbanistice de o deosebită importanţă pentru locuitorii târgului Buzăului: şoseluiri, pavaje, drenarea apelor pluviale şi reziduale, strângerea  şi depozitarea gunoaielor, alimentarea cu apă şi iluminatul uliţelor.

Citeşte mai departe...

.........................................

UIMITORUL RADU DE LA AFUMAŢI

Măi vericilor, dacă pricepeţi cât de cât cum merg treburile în ţara asta, sunteţi de acord cu mandea că nimic nu-i nou sub soare de câteva sute de ani.

Citeşte mai departe...

... de la Politie


Warning: getimagesize(images/furt-telefon-cluj.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/muntencc/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1558

Warning: getimagesize(images/furt-telefon-cluj.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/muntencc/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1558
Atenţie la escroci! În ziua de 15 septembrie a.c., în intervalul orar 10.00 – 13.00, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii...
Prinşi la pescuit cu plase monofilament Marţi după-amiază, în jurul orei 18.00, un echipaj din cadrul Secţiei 3 poliţie rurală Berca au surprins doi bărbaţi din comuna Săpoca, în vârstă de 40 şi 42 de ani, care...
Dezbateri pe teme preventive cu elevi de diferite vârste      În ziua de 11 iunie a.c., poliţişti din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului...
Flagrant în curtea unei societăți comerciale În ziua de 11 iunie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Vintilă Vodă au surprins un bărbat de 28 de ani din judeţul Prahova care,...
Bănuit de furtul unui telefon mobil, identificat de poliţişti Multithumb found errors on this page: There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' În...

Copyright © 2014 SC MUNTENIA PRINT SRLSome informations of script : //disableSelection(document.body) = Disable text selecting on the entire body //disableSelection(document.getElementById("mydiv")) = Disable text selection on element with id="mydiv" disableSelection(document.body) = Disable text selecting on the entire body of page(s)