Asfaltări de amploare
în nordul judeţului Buzău
Preşedintele Neagu anunţă încă o etapă importantă de asfaltări, anul acesta cele mai mari şantiere fiind organizate pe drumurile din nordul judeţului. Odată reabilitate şi modernizate drumurile, se va putea vorbi inclusiv despre relansarea domeniului turismului în zonele respective, acolo unde funcţionează cele mai multe dintre pensiunile agroturistice.
...........................................................................
AJF Buzău,
lăudată de specialiştii FRF!
Președinte AJF Buzău din 2015, Adrian Petre se mândrește cu faptul că trei din cele cinci reprezentante ale județului în analiză provin din perioada mandatului său. Mai mult, cele trei sunt și echipele care au punctat consistent cu mediile lor, ducând județul în top! Olimpia Rm. Sărat (2015/16 – 2,34 p), Metalul Buzău (2017/18 – 1,92 p) și Gloria Buzău (2018/19 – 2,6 p). Celelalte două echipe sunt Partizanul Merei și ABC Stoicescu.
Share

comandantul1.jpgFostul comandant al Poliţiei Buzău, colonelul Ion Marin, a postat pe pagina personală de facebook un text cu trimitere extrem de dură la adresa preşedintelui României, Klaus Werner Iohannis, specificând cât se poate de clar că ţinta comentariului este „candidatul Iohannis”.

 În opinia comandantului Ion Marin, candidatul Iohannis ar trebui să se retragă din cursa pentru obţinerea încă unui mandat la preşedinţia României, pentru că el nu se „bate” (nici) acum pentru interesele ţării, ci doar pentru a o învinge pe Viorica Dăncilă. Interesant este că fostul poliţist spune din start că a fost unul dintre cei care l-au votat în urmă cu cinci ani, dar că acum vrea să fie printre cei care să atragă atenţia că Klaus Werner Iohannis nu a dovedit că este demn să fie şeful CSAT-ului!

„Domnule Preşedinte...

O spun fără regrete... V-am votat ... Nu fac parte din cei care au votat împotriva lui Ponta...
Am crezut că veţi aduce ceva nou şi m-am înşelat...
Acum, vă bateţi cu o femeie care va dispărea din viaţa politică... Paradoxal,nu ştiţi să vă bateţi,iar ea habar n-are pe ce lume trăieşte...
Aţi cerut demisia procurorului-sef al DIICOT...
De ce? V-aţi pierdut in haosul politic de la noi sau aşa v-a spus Sică Mandolină?
Dacă eu eram Viorica, vă întrebam ce mai ştiţi de "Colectiv"...
Aţi profitat,domnule Preşedinte,de moartea unor nevinovaţi... Aţi mers în Piaţa Victoriei şi v-aţi îmbăiat în mulţime... Atunci... De atunci, aţi întrebat vreun procuror care e stadiul cercetărilor?
Acum, solicitaţi demisia "capului" DIICOT pe motiv că nu gestionează cercetările, cumpănite,legate de Caracal?
Nu v-am auzit vorbind de despăduririle făcute la noi de o firmă austriacă!
Domnule Preşedinte... În faţa Parlamentului,într-o răfuială între clanuri,a murit un om... Nu contează că a fost interlop, că era ţigan... Era un cetăţean român...
Aţi cerut,senin,demisia imediată,a capului DIICOT...
Poate că ştiţi ceva ce noi nu ştim...
Raţiuni de stat,poate că vă dau dreptul să ştiţi mai multe decât noi,prostimea...
Iar eu,poate prost, vă întreb din nou... Care e situaţia legată de "Colectiv"?
De ce nu aţi convocat CSAT,imediat, după ce un om ,nu contează calitatea şi etnia,a fost omorât,într-o răfuială între clanuri, în faţa forului legislativ al României?
Nu ştiţi că spitalele din ţara asta sunt asaltate,aproape zilnic,de clanuri?
Nu ştiţi că în ţara asta,oamenii de bună credinţă,se tem de răfuielile între clanuri, desfăşurate în cele mai populate zone?
Domnule Preşedinte... Romania nu e Viorica Dăncilă... Romania suntem noi,cei mulţi,de la care vreţi voturile care să vă trimită prin lume, să o exploraţi pe banii noştri...
Până la urmă,ce părere aveţi despre cei care decimează pădurile României....?Ce părere aveţi despre "Colectiv", o cauză trenată de ceva ani?
Poate vă răzgândiţi şi renunţaţi... Să renunţaţi la candidatură,nu la solicitarea demisiei şefului DIICOT...”

Deputat PSD, Sebastian Radu:
„Parlamentul a reparat
nedreptăţile faţă de medici,
făcute de liberali”

 

Guvernul Orban trimisese spe promulgare o ordonanţă de urgenţă în care fuseseră omise, cu bună ştiinţă, mai multe promisiuni făcute medicilor şi personalului sanitar auxiliar, pentru implicarea şi expunerea la riscul infectării cu Covid-19, transpuse în susţineri salariale suplimentare, promisiuni avansate, la un moment dat şi de către preşedintele Iohannis. În timpul dezbaterilor în Camera Inferioară, deputaţii social democraţi au sesizat anomaliile şi au solicitat votul plenului pentru reparaţii. 
 
.............................................
„Noi, cetățenii din Râmnicu Sărat, vrem redeschiderea urgentă a secției ambulatorii a Spitalului din Râmnicu Sărat!”
„Sunt senator de Buzău, ales în anul 2016 în Circumscripția electorală numărul 10 și sunt râmniceancă. Nu am cuvinte ca să îmi arăt întreaga indignare în legătură cu tragedia apărută ca efect direct al transformării unicului spital din Râmnicu Sărat în ”spital-tampon”, în urmă cu două luni și jumătate, printr-un ordin aberant al Ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.
....................................
Deputat Dănuţ Păle,
vicepreşedinte
Comisia pentru Agricultură:
„Banca de Resurse Genetice
de la Buzău
rebuie deblocată!”

Deputatul social democrat, Dănuţ Păle, vicepreşedinte în Comisia pentru Agricultură, readuce în atenţia opiniei publice subiectul rezervat „Băncii de Gene” de la Buzău, un proiect cu reală încărcătură patriotică, gândit şi adus până la stadiul de Ordonanţă de Urgenţă de şeful Laboratorului de Cercetare de la Experimentala Buzău, dr.ing Costel Vânătoru, împreună cu autorităţile locale şi parlamentarii social democraţi buzoieni. Iată observaţiile pe care deputatul buzoian le-a transmis pe pagina personală de socializare.

.....................................

 
Consiliul Județean Buzău
își pune la dispoziție
toate resursele
în lupta cu
această pandemie!
Plenul Consiliului Județean a validat Dispozitia Președintelui privind alocarea sumei de 1.000.000 lei către Spitalul Județean de Urgență Buzău!
Astăzi va ajunge la Buzău prima parte a comenzii de materiale de protecție, iar mâine vor sosi testele pentru personalul medical.
................................
Se restricționează
accesul cetățenilor
în clădirea
Consiliului Județean

În contextul evoluţiei epidemiei cu coronavirus COVID – 19, în regim de urgenţă, pentru accesul cetăţenilor în sediul administrativ al Consiliului Judeţean Buzău, se vor lua următoarele măsuri:

Citeşte mai departe...

...................................
Sebastian Radu, deputat PSD:
„Un viitor
cu acești oameni la putere
devine, în cel mai bun caz,
foarte sumbru”!

Ministrul demis al sănătății și repropus de PNL a primit aviz negativ în urma audierilor în comisiile reunite ale Parlamentului. La audieri a participat, ca membru al Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților, și deputatul social democrat buzoian Sebastian Radu. Acesta a adresat întrebări ministrului propus Victor Costache.

Citeşte mai departe...

......................................
Comisia pentru
buget, finanţe şi bănci -
vizită în
Republica Populară Chineză
Comisia pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor a efectuat, în perioada 14 -18 octombrie 2019, o vizită în R.P. Chineză, la invitaţia preşedintelui Comisiei pentru afaceri bugetare a Comitetului Permanent al Adunării Naţionale Populare chineze, Shi Yaobin.
..................................
Legea ridesharing-ului,
adoptată de
Camera Deputaților 

 

Plenul Camerei Deputaților a adoptat marți Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 49/2019 privind activitățile de transport alternativ.

În cadrul procedurii legislative parlamentare de adoptare a ordonanței, deputatul social-democrat buzoian Ionela Dobrică, secretar al Comisiei pentru transporturi și infrastructură și vicepreședinte al celei de IT, a depus o serie de amendamente care au rolul de a îmbunătăți actul normativ și a crea noi oportunități de dezvoltare a ridesharing-ului.

Citeşte mai departe...

....................................

Soluţii pentru
rezolvarea crizei
examenului de rezidenţiat

 

În Parlamentul României se află în procedură legislativă Propunerea pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr.18/2009 privind organizarea şi finanţarea rezidenţiatului. Propunerea de act normativ a fost inițiată de mai mulți parlamentari și prevede, printre altele, introducerea corelărilor necesare privind posibilitatea efectuării rezidențiatului inclusiv în cabinetele individuale de medicină de familie, precum și în unități sanitare ale ministerelor cu rețea proprie sau în unități sanitare aflate în administrarea unităților publice locale.

EDITORIAL

Președintele-Călare

-Pe-Jumătate

-De-Guvern-Șchiop.

Autor: Marcel Ciolacu, președinte PSD

 

28 mai 2020

Ministrul sănătății ne anunță că vom reveni la o viață “relativ” normală abia din august și vrea, probabil, să-i fim și recunoscători pentru asta. Adică să mai stăm două luni în starea asta de alertă care înseamnă maxim interes pentru afacerile liberalilor pe bani publici și minimă preocupare pentru repornirea economiei.

Citeşte mai departe...

.........................................

UIMITORUL RADU DE LA AFUMAŢI

Măi vericilor, dacă pricepeţi cât de cât cum merg treburile în ţara asta, sunteţi de acord cu mandea că nimic nu-i nou sub soare de câteva sute de ani.

Citeşte mai departe...


Warning: getimagesize(images/52bis6/poezie.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/muntencc/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1558

Warning: getimagesize(images/52bis6/poezie.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/muntencc/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1558
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/52bis6/poezie.jpg'
There was a problem loading image 'images/52bis6/poezie.jpg'
Diplomaţia Principatelor Unite
adi sfintes carte.jpg
„Diplomaţia Principatelor Unite” este noua carte a lui Buga Sfinteş Vasilică Edmond, apărută la editura TEOCORA.
................................
„Cele mai frumoase poeme“
poezie.jpg
Casa de Cultură a Sindicatelor Buzău, în colaborare cu Fundaţia Academică „V. Voiculescu” şi Asociaţia Culturală „Renaşterea Buzoiană”, prin intermediul revistei „Cartelul metaforelor”, organizează prima ediţie a Concursul de creaţie literară „Cele mai frumoase poeme ale anului”.

... de la Politie


Warning: getimagesize(images/furt-telefon-cluj.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/muntencc/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1558

Warning: getimagesize(images/furt-telefon-cluj.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home2/muntencc/public_html/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1558
Atenţie la escroci! În ziua de 15 septembrie a.c., în intervalul orar 10.00 – 13.00, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii...
Prinşi la pescuit cu plase monofilament Marţi după-amiază, în jurul orei 18.00, un echipaj din cadrul Secţiei 3 poliţie rurală Berca au surprins doi bărbaţi din comuna Săpoca, în vârstă de 40 şi 42 de ani, care...
Dezbateri pe teme preventive cu elevi de diferite vârste      În ziua de 11 iunie a.c., poliţişti din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului...
Flagrant în curtea unei societăți comerciale În ziua de 11 iunie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Vintilă Vodă au surprins un bărbat de 28 de ani din judeţul Prahova care,...
Bănuit de furtul unui telefon mobil, identificat de poliţişti Multithumb found errors on this page: There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' There was a problem loading image 'images/furt-telefon-cluj.jpg' În...

Copyright © 2014 SC MUNTENIA PRINT SRLSome informations of script : //disableSelection(document.body) = Disable text selecting on the entire body //disableSelection(document.getElementById("mydiv")) = Disable text selection on element with id="mydiv" disableSelection(document.body) = Disable text selecting on the entire body of page(s)